Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak a fapados vibrátorok. Aztán vannak a jó vibrátorok. Aztán vannak az iszonyatosan jó vibrátorok. Aztán ettől fényévekre van egy teljesen külön luxusvibrátorvilág, melynek egyetlen lakója a Womanizer és olyat tud, amit egyetlen rokona sem.

Ha most azt gondolod, hogy ez a reklám helye, jól gondolod: igenis reklámozni fogunk egy eszközt. De tudod, hogy miért? Azért, mert már jó ideje tudjuk, hogy mit tud és személyes garanciát vállalunk érte, hogy amit itt leírunk az igaz. Mert ez egy olyan elképesztő eszköz, amihez még csak mérni sem lehet semmit itthon vagy a nemzetközi piacon; a szexjátékszerek sokszoros meghaladása és a csiklóizgatók tökélyre vivése és a női orgazmus abszolút újradefiniálása egy teljesen új univerzumban: a

Womanizer Pro.

 

A Womanizerről már olvashattál nálunk egy nagy és kimerítő tesztet, így nem ismételnénk önmagunkat, hanem elmondanánk, hogy leopárdmintás-konzumprostis elődjéhez képest miben más ez a fantasztikusan deluxe csiklóizgató, a Womanizer Pro és miért lesz férfiként is a legjobb barátod.

Nos, a legújabb változat az előző modell leopárdos-színes-játékos verzióihoz képest (amik így néznek ki):

ez az arany eszköz olyan mint egy apró luxusékszer, egy (pénzvisszafizetési garanciával) orgazmust okozó csiklóCartier: elegáns, komoly és csinos.

Másrészt újítottak a hangjában is: míg az előző modellnél azért ez a szívogató-doromboló-vibráló hang eléggé fel tudott fokozódni, ha az ember négyes fokozat fölött használta, addig ez az esztétikus, finom kialakításával teljesen kézbe simuló darab szinte a legnagyobb csöndben dolgozik a csiklón.

 

De miért is jó ez neked és miért ajánljuk, hogy nagyon hamar szerezd be a csajodnak?

Na erre nagyon-nagyon sok érvünk van, csak győzzük felsorolni. Egyrészt, mert az ő élvezete a te örömöd is és stílusosabb eleganciával nem juttathatod őt hozzá egy játékszerrel való elélvezéshez mint ezzel a Swarowski-bekapcsológombos, tizennyolc karátos arannyal futtatott, deluxe gyönyörűséggel.

 

Másrészt, mert ez az élvezet nem egyszerűen elélvezés, hanem annak a csiklóban futó többezer idegvégződésnek az olyan szintű stimulálása, amelyet most elmondhatnánk, de ez tipikusan az, amit inkább megmutatni érdemes. Amit pedig nagyon hangsúlyoznánk, hogy ez nem egy olyan játékszer, amit csak ő használ, te pedig ki vagy zárva: szex közben is teljesen simán aktiválható és sokszorosan meg is dobja az elélvezéshegyeket az, hogy ki-be jársz a hölgyben és egyszerre éri el vaginálisan és klitoriálisan is a csúcsot.

Plusz ha például olyan kapcsolatban vagytok, melyben sokszor kell utazgatnotok és gyakran megesik, hogy napokig nem látjátok egymást, nos ez az eszköz százötven százalékos garancia, hogy nem fog más faszi után nézni a barátnőd, inkább szépen eljátszadozik ezzel a tőled kapott orgazmusékszerrel.

Míg színesebb, kicsit hangosabb és icipicit hamarabb lemerülő elődei (hamarabb = napokig nem kell feltölteni, tovább bírja = hetekig nem kell feltölteni, másfél óráig folyamatosan üzemben lehet!) 59,990 forintért rendelhetők, ez a tizennyolc karátos, felturbózott változat 69,990 forintért elérhető. Ennyi pénzt szexjátékszerre?! - húznád el a szádat, de emlékeztetünk: az Erotikashow száz százalékos pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékre, amennyiben nem éri el vele álmaid hölgye a hetedik mennyországot. (Plusz megsúgjuk, hogy egy aktus alatt két-háromszor is simán el lehet menni vele, tapasztalatból beszélünk!) Elég meggyőző, nem? Szóval szerintünk már most rakhatod el a gurigákat, hogy meglepd vele a párodat és saját magadat is, mert ahogy feljebb is írtuk: az ő orgazmusa bizony a te legnagyobb örömöd is. Úgyhogy nem is kívánunk sok szerencsét vele, mert a Womanizer nem szerencsejátékot játszik, hanem teljesen biztosan megüti a Jackpotot.

(Képek: Player.hu, Rendelés és még több info: Erotikashow)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.