Erre a nadrágra szükséged van

Ha eddig abban a hitben éltél, hogy nincs szükséged barna, casual stílusú szövetnadrágra, fel kell, hogy világítsunk. Három kép, három féle stílus következik ugyanazzal a HM nadrággal.

Farmerral az élen

A style hétköznapi, a szerelés viszont nem mindennapi. Egy átlagos farmerdzsekis outfitet is simán feldob egy mintás póló. Tökéletes összeállítás a városban krúzoláshoz.

1. Sennheiser Momentum füllhallgató 2. HM x Morris and Co. póló (októbertől a boltokban) 3. Thomas Sabo karkötő

Sportos, futkározós

Hétvégén is lehet jól kinézni, nem csak a farmer – vagy "neadjisten" – a melegítő játszik ilyenkor (azt amúgy is tartsd meg az edzőteremnek). A nadrág ugyanaz, egy kapucnis pulcsi, egy sneaker, és nyomathatjátok a városnézést . Ha hideg van a párka is király kiegészítő hozzá.

Ha nem csak közértig mész

Az elején már elmondtuk, hogy ha barna szövetnadrágról van szó, a legtöbb embernek az ing jut az eszébe, de mi van akkor, ha csak egy sima pólót és zakót veszel fel mellé? Már mehetsz is a melóba, de egy eseményre sem utolsó választás. Nem fognak megszólni.

Ezentúl többször is láthattok tőlünk saját stylingokat, amiket ti is könnyedén beszerezhettek. Kommentbe jöhet, mit szeretnétek látni.

 

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon