A haverok előtt mindenki azt vallja, hogy az első randi csak a csajoknak fontos, de előttünk ne titkolózz. Sőt azt is bevallhatod, hogy az álomnőnél az is gondot okoz, hogy hova vigyed. Na, ebben vagyunk a segítségedre, meg, hogy tudd, milyen ruhába érdemes elindulnod.

Étterem

Kezdjük a legsnasszabbal, az étterem kártyát egyszer mindenki előhúzza. Az, hogy mit veszel fel nyilván a hely hangulatától is függ, de első alkalommal nem árt, ha elkápráztatod és mélyebbre nyúlsz a zsebedbe, nem pedig a Mekibe viszed. Vedd elegánsra a stílust, de közben a karót kerüljük messzire, például egy nyaknál kigombolt inggel.

Szabaduló szoba

Na, ez már izgalmasabb, ha szerencséd van a végére te leszel a hős megmentő, aki karjaiban kimenekíti a kiszemelt hölgyet. A levegő tutira izzani fog, úgyhogy jobb, ha sportosra veszed a figurát. Ez az a hely, ahová a póló-farmer összeállítás megállja a helyét. A morbid, vagy vicces feliratokat azért nem baj, ha első alkalommal kerülöd - lehet nem fog beléd szeretni egy „I’m with stupid” feliratú pólóban…

Golf a szabadban

Itt van az ősz, amikor nem kell attól félned, hogy hatalmas pisztolytáska van a hónod alatt, ahogy kilépsz az ajtón. A csajok imádják a sportos pasikat – általában – és a golf akkor sem veszít az értékéből, ha nem vagy iszonyúan kipattintva. Kapj fel egy galléros pólót, vagy inget, a randi előtt meg menj el egy próbajátékra a haverokkal. Nem árt, ha nem kezdőként bénázol mellette.

Ez a mi három kedvenc helyszínünk, de nyilván még rengeteg lehetőség van. Rajtad áll, hogy megtaláld azt, amivel betalálsz.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon