Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt gondolnánk, hogy egy hajóúton senki sem akar a szobájában ücsörögni. De elnézve ezeket a luxuslakosztályokat, valahogy ez is teljesen ésszerűnek tűnik.

Ezek a szobák ugyanis kétséget kizáróan bizonyítják, hogy egy luxus hajókirándulás nem csak az elképesztő tájak miatt lehet emlékezetes.

A Seven Seas Explorer fedélzetére például 750 utas fér fel, de csak a legkiváltságosabbaknak lehet része az igazi luxusban. A privát spa, szauna, gőzfürdő és fűthető nyugágyak a lakosztály alapfelszereltségének részei. Az Owner’s Suite a hajó egyik legpazarabb, ízig-vérig egzotikus hangulatú lakosztálya, beltéri és kültéri pezsgőfürdővel, tágas hálószobával, king-size ággyal:

A Queens Grill Grand Duplex Apartman. A név mindent elmond, ez nem is egy lakosztály, sokkal inkább egy úszó lakás. Jól látod, az ott egy lépcső, hiszen a Grand Duplex kétszintes:

Hihetetlen, de még mindig egy hajón vagyunk. A padlótól falig érő ablakokkal, gyönyörű fa burkolatokkal, és saját erkéllyel ez a lakosztály egy megtestesült álom:

De ilyen szerény például egy elnöki lakosztály az S.S. Joie de Vivre fedélzetén:

Ez pedig a Grand Wintergarden lakosztály, a Seabourn Encore nevű hajón:

A Seabourn Encore 2017 januárjában indult útnak két darab Grand Wintergarden lakosztállyal. A designer Adam D. Tihany volt, akinek a neve többek között a budapesti New York Palota tervezéséről lehet ismerős.

Végül, de nem utolsó sorban a Crystal Penthouse a Crystal Serenity fedélzetén:

Tömör luxus, az árakat pedig inkább ne is firtassuk.

(via Robb Report)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.