A világ legjobb lakosztálya 6 millióba fáj éjszakánként
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor mi, közönség halandók hotelszobát foglalunk valahol, akkor általában a legjobb ár-érték arány megtalálásra törekszünk. Nos, ebben az esetben ezt nem tudjuk garantálni, ám mindenképp érdemes csekkolni, hogy éjszakánként 6 milláért mit tud nyújtani egy lakosztály.

Először is tisztázzuk, hogy Milánóban járunk, a hotel becsületes neve pedig Excelsior Hotel Gallia.  A szóban forgó luxuslakosztály pedig ezer négyzetméteren terül el. Tartozik hozzá saját, külön bejáratú lift, konferenciaterem és összesen 4 hálószoba.

Ettől persze még azért nem mondanánk rá, hogy egyetlen éjszakáért megérné itt hagyni az embernek a többéves fizuját (nagyjából 6.3 millió forintot), mondjuk valószínűleg nem is mi vagyunk a célközönség. Ami az extrákat illeti, golyóálló üveggel van lefedve az egész hely és persze egy - a nap minden órájában tettre kész - komornyik is jár hozzá.

Azt, hogy hányféle jakuzzi, szauna és pezsgőfürdő meg egyebek tartoznak hozzá, már inkább fel se sorolnánk, jönnek inkább a magukért beszélő képek!

(via)

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.