Ez a gép százmillió forintért írja le a nevedet

Mi, akik még soha nem tudtuk kétszer ugyanúgy leírni a nevünket, tökéletesen megértjük a szükségességét egy olyan gépnek, ami leírja helyetted a nevedet, na de azért egy Lamborghini árát elkölteni egy olyan szerkezetre, ami tényleg csak az aláírásodat tudja odahamisítani a papírra, mégiscsak elég nagy dzsentriség.

Az extravagáns karóráiról híres Jaquet Droz aláírógépezete márpedig pontosan ennyit tud, se többet, se kevesebbet: gyöngybetűkkel reprodukálni az aláírásodat (vagy a mi esetünkben, a kriszkrakszot) annyiszor, ahányszor csak kell. Ahogy a svájci gyártó órái, ez is teljesen mechanikus: semmi XXI. századi, semmi digitális huncutság, csak a jó öreg rugók és fogaskerekek, amik szó szerint óramű pontossággal húzzák a vonalakat újra és újra.

Ez részben indokolja a gép hihetetlenül magas árát is: mivel minden aláírás más és más, így minden eszköz teljesen egyedileg készül, szóval ne nagyon reménykedj benne, hogy majd leesik egy a teherautóról Záhonynál.

Az aláírómasinéria alapára 367 500 dollár, vagyis közel százmillió forint, ami a megrendelő kívánságai alapján tovább is emelkedhet. Nekünk egy extra kívánságunk lenne, hogy találjanak ki nekünk egy sokkal menőbb aláírást, mert az olvashatatlan firkálmányért nem nagyon érné meg életünk végéig adósságokba verni magunkat.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon