Ha a legújabb Yeezyt akarod, akkor jól nézd meg, melyik földrészen tartózkodsz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kanye West saját tervezésű cipője, a Yeezy túlzás nélkül berobbant néhány éve a sneakervilágba. A Yeezyt ugyanaz tette sikeressé és ellenszenvessé is: trendi vonalvezetésű volt, exkluzívként (értsd: limitáltan és drágán) árult tömegáru, amelyet akkora felhajtás övezett már a legelején, hogy az üzletek előtt szabályosan campeltek a márkaőrült rajongók egy-egy újabb kollekció átadása előtt.

West csapata ugyanakkor az utóbbi időben végre engedett a nyomásnak, és szélesebb réteg előtt is elérhetővé tette a cipőit. A dolog ugyanakkor nem sült el annyira jól, amennyire gondolták. Mert bár a termelés és a profit nyilvánvalóan növekedett, és ezzel együtt több kézbe – vagyis lábra – jutott el a Yeezy, a márka körülötti hájp idővel mérséklődött, a túltermelés miatt a viszonteladók kezébe került csukák árai pedig stagnálni kezdtek.

Hogy valamelyest hidat kössenek az exkluzivitás és az elérhetőség közé, a márka fejesei úgy döntöttek, a legújabb kollekció darabjait attól függően lehet majd megvásárolni, hogy ki melyik földrészen tartózkodik épp. Persze utazni is lehet érte, azt nem tiltja a Yeezy-etikett.

‪YEEZY BOOST 350 V2‬ ‪CLAY TRFRM HYPERSPACE‬ ‪MARCH 16‬ ‪REGION EXCLUSIVE RELEASE‬

34.3k Likes, 1,756 Comments - YEEZY MAFIA (@yeezymafia) on Instagram: "‪YEEZY BOOST 350 V2‬ ‪CLAY TRFRM HYPERSPACE‬ ‪MARCH 16‬ ‪REGION EXCLUSIVE RELEASE‬"

A Yeezy Boost 350 V2 három különböző színkombinációban érkezik:

  • a Clay Észak- és Dél-Amerikában,
  • a True Form Európában és Afrikában,
  • a Hyperspace pedig Ázsiában és Ausztráliában lesz kapható.

Mindegyik modellt március 16-án dobják piacra, a pontos árról egyelőre nincsenek információk.

Ez is érdekelhet:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.