Újabban a luxusautó-gyártók elkezdték kiterjeszteni a termékkört, és már ezerféle prémium minőségű cuccot dobnak piacra a pénztárcától, a biciklin át, egészen a bútorokig. A Lamborghini most nagyon betalált.

Sokszor persze inkább csak arról van szó, hogy egy sikeres, de nem annyira ismert, vagy éppenséggel nem a felső kategóriában játszó gyártó az extra hozam reményében felkéri valamelyik luxusmárkát, hogy adja a nevét a projekthez.

A Lamborghini most egy gyönyörű bútorkollekciót mutatott be, amelyet Karim Rashid, napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott dizájnere tervezett, és a neves bútorház, a Riva 1920 fog gyártani.

Talán egy kicsit pimaszabb, modernebb, tolkodóbb stílust várnánk a Lamborghinitől, ezzel szemben a bútorok elképesztő kifinomultak, szolidak és elegánsak lettek, sok-sok diófával és bőrrel.

Minden egyes darab karakteres, maszkulin, de nem túlzó, miközben teret és fényt kíván.

Árakat egyelőre még nem hoztak nyilvánosságra, de ha a megfelelő lakás - egy tágas loft, vagy egy modern ház, tele üveggel és oltári panorámával - már megvan hozzá, nem lehet akadály...

(via Lamborghini)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában