Röviden és velősen mutatunk három terméket, amivel percek alatt rendbe hozhatod magadat.

Utáljuk az általánosításokat, de (és most persze jöjjön egy nagy általánosítás) a legtöbb nővel ellentétben a legtöbb férfi nem szeret órákat elmolyolni azzal, milyen testápolási termék mit csinál és melyik a legjobb márka meg típus. Megértjük. Úgyhogy íme három szépségápolási termék, ami 1) olcsó 2) könnyen beszerezhető 3) könnyű használni és 4) látványos az eredménye.

Kiehl Midnight Recovery Concentrate

Ha reggel szeretnél frissebb és kisimultabb lenni, azt nem árt már előző este elkezdeni! A Kiehl éjszakai szérumjában többek között levendula- és kankalinolajok, valamint egyéb bőrregeneráló esszenciákat gyűjtöttek egy kupak alá. A használat egyszerű: lefekvés előtt 2-3 cseppet kenj szét az arcodon. Ennyi, kábé négy másodperc, cserébe másnapra (rendszeres használattal) sokkal kisimultabb, fiatalosabb és feszesebb lesz a bőröd.

Clinique Maximum Hydrator

A nyári napsütés kiszárítja a bőrt, az őszi szelesebb idő pedig szintén. Ezért nagyon jól jön egy hidratáló krém, melyet szintén elég napi egyszer használni, hogy az arcod visszanyerje természetes nedvességtartalmát (amelytől azután kevésbé kezd el ráncosodni a bőr, szóval látványos a hatás). Ez a Clinique termék például tökéletesen teszi a dolgát és minimum fél évre elég egy ilyen tubus, rendszeres használatnál is.

Nivea Rock Salt tusfürdő

És végül persze az sem mindegy, mivel tolod le a reggeli tusolás. Ez a férfias tusfürdő, mely természetes eredetű, porrá zúzott ásványi sót tartalmaz, ami gyengéden, kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrödet. A fehér habbá alakuló tusfürdő revitalizálja és felfrissíti a bőrt – és hamár úgyis tusolsz, akkor miért ne tennéd valami sokkal jobbal?

Szóval ha ezt a három terméket beveted, a bőröd nagy hozsannát fog mondani neked, garantáljuk.

És ezt olvastad már?
9 ok, ami miatt az Oakley a világ egyik legjobb és legnépszerűbb szemüvegmárkája lett
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő