Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 24 éves Heidy Pandora úgy gondolja, csak azért kritizálják mások, mert féltékenyek rá.

A csinos és fiatal nő elmondás alapján két éven át depresszióval küzdött, míg végül egy online társkereső mentette meg az életét. A végtelen elkeseredettségét az eredményezte, hogy önerőből nem tudta finanszírozni az utazgatást, amire mindig is vágyakozott.

Jelenleg viszont már sokkal jobb kedve van, saját magát pedig "főállású utazóként" írja le. A Miss Travel weboldalt már 3 éve használja, ennyi idő alatt pedig 20 egzotikus országba sikerült eljutnia. Megjárta már többek között Dubajt, Marokkót és Hawaiit is.

A korábban masszőrként dolgozó lány a Sun kérdéseire válaszolva elmondta, hogy a férfiak közül, akik fizetik az útjait, elég sokan házasok. Heidy ebben nem lát semmi kivetnivalót. elmondása szerint

Heidy természetesen közben nagyon szeretné megtalálni az igazit, ám eddig ez nem jött össze. A különböző pasik által fizetett utazások alkalmával nem érzi úgy, hogy kötelező lenne lefeküdnie a férfiakkal, erre nem is kerül sor minden egyes alkalommal.

Ja, ha nem fekszik le mindegyikkel, akkor már teljesen érhető is a dolog, nem igaz? Azt persze még hozzátette, hogy ő bizony semmiért nem fizet az utazás alatt, hiszen a saját jövőjére gyűjt. És hogy mit szól a negatív kommentekhez, amelyeket a közösségi oldalakon kap? Szerinte az egészet az irigység okozza, ő ugyanis egyáltalán nem a pénzre hajt, csupán szeretné beutazni a világot.

Ez viszont elég drága mulatság, így kerülnek a képbe a gazdag és társaságra éhes, sok esetben házas férfiak, akik örömmel finanszírozzák ezt a hobbit, némi ellenszolgáltatás fejében. Heidy ragaszkodik hozzá, hogy ő plusz pénzt nem kér, ám a hírek szerint már elég sok drága ajándék landolt nála. Hogy ezek ellen mennyire tiltakozott, azt csak sejteni lehet...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.