Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Shinola

A Shinola csillogó kvarcóráit Detroitban gyártja svájci alkatrészekből, a kézműves termékeikért pedig olyannyira jótáll, hogy az órát bármilyen apróbb műszaki hiba esetén visszaviheted hozzájuk életed végéig, és amennyiben a javításuk nem lehetséges, kicserélik a terméket. Egyébként nemcsak órákban, hanem ékszerekben, táskákban és egyéb kiegészítőkben is utaznak.

Canada Goose

A Canada Goose már egy fél évszázada a világ egyik legprofibb és legnépszerűbb kabátmárkája. Egyedi készítésű, kézzel varrott termékei az egyik legkiválóbb természetes hőszigetelő béléssel, kezelt lúdpehellyel töltöttek. A szakma egyik legjelesebb brandjéről van szó, az amerikai kontinensen már szinte státusszimbólumnak számít, amely a hírességek ruhatárából sem hiányozhat.

Egyébként a Canada Coose platina szintű támogatója a jegesmedvék kihalása ellen küzdő Polar Bears International (PBI) nonprofit szervezetnek, tehát nemcsak a termékük kifogásolhatatlansága, hanem a jó ügy miatt is érdemes tőlük vásárolni.

Dr. Martens

A Dr. Martens brit lábbeli- és ruházati márka még 1947-ben alapult. A több mint 70 éves fennállása során többek között különböző kiegészítők, cípőápoló termékek, ruhák és táskák gyártásába fogtak, de az igazán ikonikus darabjaik a bakancsok.

1960 és 2010 között több mint 100 millió pár Dr. Martens lábbelit adtak el, szóval a márka finoman szólva is sikeres – 2012-ben pedig a vállalat a nyolcadik leggyorsabban növekedő brit cég volt, és többek között az Egyesült Államokban és Hongkongban is nyitottak üzletet. Olyannyira bíznak a termékeik minőségében, hogy életre szóló garanciát vállalnak rájuk: amint a lábbelik használódni kezdenek, ők készen állnak arra, hogy folyamatosan megjavítsák vagy kicseréljék azokat.

Briggs & Riley

Különbség van a hosszú idő és az élettartam között, olvashatjuk a Briggs & Riley egyik fő szlogenét. Az amerikai táska- és bőröndgyártó cég termékei egyébként nemcsak az életre szóló garanciáról és a csúcsminőségükről híresek, hanem arról is, hogy belül rendkívül tágasak.

A bőröndök belső falát ugyanis megemelhetjük, majd miután bepakoltuk és becipzároztuk a táskát, visszanyomhatjuk az eredeti helyére. Ez a trükk persze a szilárd tárgyak esetén nem működik, a ruhákat azonban így remekül össze lehet préselni, akár 33%-kal nagyobb kapacitást kapunk, a helytakarékosság pedig egy vonaton vagy repülőn ülve is jól tud jönni.

Filson

A cég főként olyan kiegészítőkben és felszerelésekben utazik, amelyek a kültéri, outdoor aktivitások során jönnek jól: takarók, ruhák, csizmák vagy hálózsákok, de vadászat, halászat vagy akár favágás során használandó terep- és munkaruhákat is beszerezhetsz tőlük.

A garanciájuk pedig a kivitelezés során, a szaktudás hiánya miatt létrejövő problémákra, valamint az anyaghiba és a gyártás során keletkezett összes sérülésre is vonatkozik, váljanak nyilvánvalóvá azok bármikor is. Egyébként saját óráik is vannak, amelyeket a Shinola gyárt nekik, ezért a Shinola garanciapolitikája természetesen ezekre a termékekre is érvényes.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.