Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A páratlan mérleggel visszavonult bokszoló ismét méltó volt a "Money" becenévhez és vett egy méregdrága kastélyt magának.

Miután legyőzte a gigameccsen Conor McGregort és felmarkolta a végtelen dollárkötegeket, igencsak várható volt, hogy ismét költekezni fog. Ez pedig így is lett, a legújabb szerzeménye pedig egy Beverly Hills-i ingatlan, amiért 25.5 millió dollárt tett le az asztalra, plusz fél milliót költött még a bútorokra.

Persze nem ez az első hasonló vétele, hiszen az ingatlanokkal is majdnem olyan sikeresen bánt az elmúlt években, mint amilyen sikeresen védekezett az ellenfelei ellen a ringben. Volt tehát egy halom luxusháza már, de ilyen kaliberű talán még egy sem.

A kastély ugyanis 1400 négyzetméteren terül el, 6 hálószoba és 8 fürdő található benne. A különböző extrákat egész nap lehetne sorolni, ezért inkább csak kiemelnénk a 20 fős mozitermet, a borospincét, a medencét és az tükörfalú kondit, ahol a nyugdíjba vonult bokszlegenda még mindig izzadhat egy kicsit, valamint azt a tényt, hogy a nappalija nagyobb, mint néhány előkelő hotel előtere. Az egyetlen szépséghibája az lehet, hogy a garázs csupán négyállásos, nem tudjuk elképzelni, hová fér majd el a bokszoló többi autócsodája...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.