Ha a kertvárosi kocogás vagy a haverokkal szkanderozás nem elég komoly kihívás, nevezz be egy igazán extrém férfiasságpróbára!

A Fighters' Run Közép-Európa első amatőr akadályversenye, ahol kipróbálhatod, mennyit is bírsz valójában. A békéscsabai pósteleki parkerdőben április 27-én megrendezendő erő-, kitartás- és bátorságpróba során olyan megmérettetések várnak, amelyeket biztosan hiányolsz már a túlontúl kényelmessé digitalizált hétköznapokból.

A rengeteg nevetéssel és sörrel szórakoztatóbbá tett versenyen van gumiabroncshegy-mászás, fapalánkátugrás, falmászás, tűzátugrás, sárban futás, vízen lebegő rönk alatti átúszás, villanypásztorpróba, jégfürdő, de amerikai focisták és zombik hada is az utadba kerülhet.

A Fighters' Run nem csak az amatőrök versenye: profi sportolók is részt vesznek az eseményen: idén nagy valószínűséggel Ungvári Miklós cselgáncsozó, Kropkó Péter triatlonista, Palkovics Krisztián jégkorongozó és Pulai Imre kenus, szánkós is ott lesz a mezőnyben. A verseny védnőkei sem akárkik: Dr. Leyrer Richárd, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke és Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára is zsűrizi majd a teljesítményedet. A versenyre vegyes csapatban (azaz férfi-nő megosztásban) is lehet jelentkezni, hat főtől pedig tíz százalék kedvezményt is kapnak a bajnokok a 8500 forintos nevezési díjból.

Meglepődsz, de pároknak is nagyon ajánlják a versenyt: a Hátamon a párom nevű megmérettetésen például nyakadban a drágáddal kell végigmenned sáron és vízen, ha pedig ti értetek be elsőnek, akkor a csajod súlyával megegyező rekesz sört nyerhettek.

A Fighters' Run során nem csak az elsőnek befutott csapatnak jár nyeremény, a zsűri a legötletesebb csapatjelmezeket is külön értékeli, valamint a legszórakoztatóbb versenyzőket (jelentsen ez akármit is). A versenyre, amin garantáltan mocskos leszel, április 23-áig lehet jelentkezni egyénileg vagy csapattal.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ragyogó színével is kitűnik ez az izlandi világítótorony

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés