A következő nyár megtervezését lehetetlen túlságosan korán elkezdeni. Viszont az már fogósabb kérdés, hogy vajon milyen is az a tökéletes szállás? Mit tud, mi az, ami elvárható, és mi az, amit jobb inkább a sci-fi írókra bízni, mert nagyjából megvalósíthatatlan?

Tisztaság, felszereltség, biztonság és programok

Néhány kulcsszóban egészen jól össze lehet foglalni, hogy mik azok a jellemzők, amiktől igazán ember- és pihenésbaráttá tud változni egy szállás. A családbarát elvárások is teljesen érthetőek, és ma már az sem vitás, hogy a háziállatok sem maradhatnak ki a jóból.

Happy family in blanket at autumn day outdoors

A helyszín kiválasztása nem egyszerű feladat, de akinek a szíve a Balatonhoz húz, annak nem érdemes más alternatíva után kutatni. A Magyar Tenger túlzás nélkül megadhat mindent, amit egy kikapcsolódásra vágyó és váró csapat remélhet.

A Mirabella Camping ára például egy az egyben rámutat arra, hogy a teljes kényelem nagyon is elérhető. Mégpedig testre, igényekre és helyzetre szabott módon. Mobilház? Naná! Sátrazás? Nem vitás! Lakóház? Csak természetes! Mindenki megtalálhatja a számításait, és nemcsak kívül. A házak felszereltsége is kétség kívül maximális komfortról árulkodik.

Balatoni kilátás, saját strand, na és még mi az, ami jöhet? Röplabda, focipálya, pingpong, szauna, játékterem, este magával ragadó plázs hangulat. No és persze az étkezést ki ne hagyjuk a felsorolásból.

Van, aki úgy kerekedik fel, hogy viszi magával a fél kamrát és süt, főz, a pihenés ideje alatt is. Ám van, aki ha kikapcsolódásra vágyik, akkor abba a főzőkanál és a sütőforma nem fér bele. A camping területén számtalan étkezési lehetőség közül válogathatnak azok, akik a nyaralást főzőcske és konyhában robotolás nélkül akarják eltölteni. Ráadásul egy frissen sült lángos még akkor sem kihagyható, ha a szálláson kész étel várakozik az éhes nyaralókra.

A Mirabella Camping ára többfüggvényes, mégis kiszámítható egyenlet

Április 23. és szeptember 30. között 0-24 órás recepciószolgálat és szabad szállások garmada várja az érdeklődőket. Utóbbiak persze csak akkor, ha a foglalást még időben sikerül elintézni. Na pont ezért jó taktika látszólag logikátlanul korán belevágni a tervezésbe, mert így a megvalósítás sem ütközhet akadályokba.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mesébe illő ez a görögországi világítótorony

A világ legmagányosabb háza 2800 méter magasan, egy sziklafalban fekszik

Barcelona után Madrid városnéző kapszuláit is beüzemelik hamarosan

További cikkeink a témában