Szalonnát bárki tud sütni a tábortűz mellett. De mi a helyzet a pizzával?

Naná, hogy a pizza is megoldható! Szerencsére hosszabb kiránduláskor sem kell íztelen konzerveken, hitvány porleveseken tengődni, hanem igazi finomságokat is összedobhatunk a tábori konyhán. Csak egy  ilyen csinos pizzakemence és egy kis parázs kell hozzá.

A Snow Peak régi japán márka, 1958-óta gyártanak minőségi, rozsdamentes acélból készített kempingfelszereléseket. Legújabb húzásuk az olvadó sajt és bazsalikomillat szerelmeseinek lehet izgalmas, hiszen segítségével príma pizzát lehet sütni az erdő mélyén is, de az akár 500 fokosra is hevíthető sütőben a kenyér, illetve sütemények is elkészíthetőek.

Mint minden minőségi terméknek, ennek is húzós árcédulája van. A pizzaadapter önmagában 300 dollárba kerül, de ehhez még meg kell vásárolni a 110 és 55 dolláros alap tűzhelyet is. A teljes készlet így valamivel több, mint 135 ezer forintba kerül, és nagyjából 8 kilónyi extra súlyt jelent. Mondjuk lehet, hogy megéri, mert nincs az a robogós pizzafutár, aki forrón tudna quattro formaggi-t hozni a Csóványosra.

 

És ezt olvastad már?
Európa és Ázsia határán billegő pici ékszerdoboz: Örményország
További cikkeink a témában