Jó fejek nem lehetünk helyetted, de azért azt elmondjuk, hogyan kelts jó benyomást.

Ha jól fogalmazol, elég lesz egy mondat is, de nem mondhatjuk meg helyetted, mi az. Ha nem vagy bátor, akkor a közhelyeket (életkor, szakma stb.) gondosan kerülve írj magadról valamit, amit fontosnak tartasz. Szimpatikusabb benyomást kelt, ha belső dolgok alapján határozod meg magad, mintha külső tulajdonságokat, eredményeket vagy célokat írsz le, de végül is te vagy az, aki valakit keres, és ha nem vagy alapvetően őszinte, akkor nem találod meg azt, aki viszont pont téged akar, akármilyen is vagy.

Fontos még a terjedelem: egy átlagos társkeresőző csaj rettenetesen sok levelet kap, ezért rettenetesen sok adatlapot kell megnéznie. Ha túl hosszú a szöveged, nem lesz türelme végigolvasni, másrészt fontoskodó szószátyárnak fog tartani. Ne írj fogalmazást, elég két–három bekezdés, abból már a legfontosabb dolgok kiderülhetnek rólad, és ha a következő hibákat nem követed el, máris jobb eséllyel indulsz, mint a regisztrálók nagy része.

Nincs szöveg

Ha azt hiszed, hogy egy fotóval el tudod adni magad, valószínű, hogy nagyot tévedsz. Tegyük fel, hogy úgy nézel ki, mint Ryan Gosling. Ki fogja elhinni, hogy te vagy a képen? Senki. Valamit muszáj kiizzadnod magadból.

Elvárások

Az teljesen okés, hogy csak a kifejezetten nagymellű, vörös hajú nőkre buksz, de azért ne írd ki az adatlapodra a véleményedet a kismellű szőkékről, ugyanis a pontos elvárások megfogalmazásával a női szolidaritás ingoványos, ám ez esetben mégis esélyrontó talajára tévedsz.

Nőgyűlölet

Elhisszük, hogy vannak rossz tapasztalataid lehúzós, megcsalós, férjet-gyereket eltitkolós, titokban prostiként dolgozó nőkről, de ha azzal indítasz az adatlapodon, hogy "minden nő kurva, én már csak tudom", akkor mégis miért várnád el, hogy bárki szimpatikusnak találjon. Hosszútávon működhet, ha keserű vagy és sajnáltatod magad, mert lesznek olyan nők, akik pont téged akarnak majd megmenteni más, rossz nőktől, de ha ezzel a stílussal indítasz, még a legelvetemültebb terézanyát is megijeszted.

Proccolás

Van néhány nő, aki kifejezetten a pénzre vagy valamiféle ismertségre, státuszra utazik, de a legtöbb nőt taszítja, ha kiírod az adatlapodra, hogy hol is vagy vezérigazgató és mennyit keresel. Ugyanígy rossz benyomást kelt, ha ismert emberekkel vagy jó kocsival fotózkodsz. Ne szerénykedj, de ne is próbáld meg kilóra megvenni a csajokat; arra vannak más website-ok, ott értékelni fogják.

Zavarosság

Ha egy vitorláson izomtrikóban feszítő srác olyan dolgokat fogalmaz meg, hogy keresi az igazit, egy csinos, kedves, főzni szerető lány személyében (személyében?!), akkor felmerül a gyanú, hogy vagy a kép kamu, vagy a szöveg. Egyeztess.

Elvont dolgok

Lehet, hogy te úgy érzed, nincs romantikusabb, mint a Marsról, szkafanderben együtt nézni a Napot és mélázni a párhuzamos világegyetemek végtelenségéről és a mesterséges intelligencia potenciális jelenlétéről, de a legtöbb csaj azt fogja gondolni rólad, hogy biztosan büdös a lábad és dezodorfoltos pólóban jársz, ha ilyeneket írsz ki. Sajnáljuk, mert biztosan értelmes vagy és igazad van, de akkor is próbálj meg egy kicsit női fejjel gondolkodni.

Nyál

Felejtsd el az idézeteket. Azt mondanunk sem kell, hogy A kis hercegre már senki sem ugrik, aki pedig Müller Péterre és Coelhóra gerjed, az úgyis rossz, esetleg rémisztően és vérfagyasztóan jó lesz ágyban. Ugyanez érvényes a dalszövegekre: kit érdekel, hogy egy idegen úgy gondolja, hogy a Tainted Love vagy a Szállj el kismadár a szerelmet legpontosabban meghatározó dalszöveg.

Ábrák

Soha, de soha, semmilyen körülmények között ne csinálj rózsát írásjelekből az adatlapodra; madarat és cicát se. A felkiáltójelekkel és a smiley-kkal ugyanez a helyzet. Előbbi agresszív, utóbbi dedós. Ezeknek a használata nem helyettesít semmit, inkább fogalmazd meg valahogy úgy, hogy lehessen sima pont a mondat végén. Ellenkező esetben infantilisnak, kicsit ostobának, rossz esetben pedig egyenesen ijesztőnek fogsz tűnni a nők számára.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Atomtestű modellek, akik történelmet írtak
Ilyen fotóval tudsz félreértések nélkül csajozni a netes társkeresőkön

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában