De még inkább a lejátszóra. Royal Blood, London Grammar, Jean-Michel Jarre, Gojira, Pink Floyd... tényleg mindenki talál olyat, amit imádni fog.

Royal Blood - Typhoons

Négy évet kellett várni arra, hogy a Royal Blood új lemezt adjon ki, de nem baj, megérte ennyit várni. A frissen megjelent Typhoons remek harmadik album, rövid, de tömör, a Josh Homme produceri felügyeletével felvett lemez mondjuk nem is lehetne más, mint dögös és ahol kell, táncos. Egész nyáron szólhat a kocsiban, otthon, szólhatna élőben is, de hát ilyesmire nincs is nagyon esélyünk.

London Grammar – Californian Soil

A London Grammar sem arról híres, hogy hibázna. A Californian Soil simán az egyik legjobb lemezük lett tele emlékezetes dalokkal, amelyek baromi jól szólnak, akár olyan táncolhatóbb darabokról van szó, mint a Baby It’s You, vagy a címadó Californian Soil. Sláger sláger hátán, lassan hömpölyögve húz magába. Szép lemez. Kötelező darab a hónapban.

Taylor Swift – Fearless (Taylor’s Version)

Taylor Swift hosszan tartó pereskedés után úgy döntött, hogy újraveszi régi lemezeit, el is kezdte a Fearless-szel, ami extra dalokkal megpakolva került boltokba, hogy az is meg akarja venni, akinek megvan az eredeti. Jó, lehet, hogy nem egy Folklore, de a rajongóknak kedves lesz.

Jean-Michel Jarre – Amazônia

Jarre lemezeit érdemes mindig a legjobb minőségben hallgatni, az Amazonia sem kivétel, a különleges projektet lehetőleg nagyon jó hangrendszeren, de legalább egy nagyon jó fülessel érdemes hallgatni, és lélekben utazni. Nem mindenki lemeze, de érdemes meghallgatni.

The Offspring – Let The Bad Times Roll

Az Offspring nem sűrűn veszi rá magát új lemezre, az utolsó album 9 éve jött ki, és lehet, hogy nem a Let the Bad Times Roll lesz a legjobb, amit valaha kiadtak a kezeik közül, de ez van, ha rajongó vagy, ennek is örülni lehet, és megvenni vinylen, hogy ott legyen a gyűjteményben.

Pink Floyd – Live at Knebworth 1990

Több mint 30 évet kellett rá várni, de 2021. április 30-án végre kézhez vehetjük a legendás együttes 1990-es Knebworth-i fellépésének anyagát. A Live At Knebworth 1990 a Pink Floyd legendás angliai fellépésének élő hanganyagát tartalmazza. Az olyan dalokkal, mint a Wish You Were Here, a Comfortably Numb vagy a Money nem lehet tévedni.

Gojira – Fortitude

Egy jó új Gojira lemez sosem jön rosszul, ki is vagyunk éhezve rá, mert 2016-ban adtak ki legutóbb albumot. Egyelőre úgy tűnik, hogy mindenki meg van elégedve a Fortitude-dal, ott lehet majd az év lemezei között. Az ilyen lemezeket érdemes meg is venni, lehetőleg vinylen.

Yello – 40 Years

Egy jó Yello best of sose rossz, főleg vinylen, főleg, ha 40 éves évfordulóra jött ki, és a dalok újrakevert változatban hallgathatóak. A Yello 40 év után is remek. Hallani kell, hogy miért.

Paul McCartney – McCartney III Imagined

McCartney a karanténban unalmában felvett egy remek lemezt, aminek most feldolgozta a dalait pár viszonylag névtelen zenész, olyanok, mint Beck, Damon Albarn, a Khruangbin, St. Vincent vagy Josh Homme. És így is remek. Sőt, néhány dal még jobb is.

Tom Jones – Surrounded by Time

Ha azt hitted, Tom Jones már nem készít érdekes dolgokat, és öreg fejjel majd kínosan táncdalfesztiválozni kezd, hát nagyon nem, korábbi, gospeles, bluesos albumai után a Surrounded by Time is egy baromi erős lemez, amin még radioheades hatásokat is találni, és még ez is baromi jól áll Tom Jonesnak.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés