Végül is jobb későn, mint soha.

2003-ban nagy reményekkel hajózott ki a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán, hogy meg se álljon a franchise-zá válásig, de az első rész után elsüllyedt, mivel nem csörgött tőle úgy a kassza, ahogy az várható volt. Pedig Russell Crowe filmjét sokan szerették, és nagyon is megnézték volna a folytatását, de semmi esély nem volt arra, hogy megnézzük a második részt. Egészen mostanáig.

De azért ne örüljünk annyira, mert nem folytatásról van szó, csak visszatéréshez a Kapitány és katona világához, illetve pontosabban a könyvszériához, amiből a film is készült. Az új mozi állítólag az első könyvet dolgozza majd fel, amiben Aubrey kapitány még fiatal, így nem kell arra számítani, hogy Russell Crowe is visszatér. Annyi biztos, hogy a film forgatókönyvírója Patrick Ness, aki a Szólít a szörnyet adta nekünk, szóval jó kezekben van a projekt.

Színészekről, rendezőről és premierdátumról egyelőre nincs hír. Az első film kellemes emlék maradt, reméljük, az új mozi után sem fogunk csalódottan felkelni a moziszékből.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában