Vagy eleve poénra vették, vagy poén lett belőle, de az biztos, hogy ezt a 10 szexjelenetet nehéz legalább mosolygás nélkül végignézni.

Golyózápor (Shoot Em Up)

Biztos sokan fantáziáltak már arról, hogy milyen lehet a szex Monica Belluccival. Hát biztos nem olyanra gondoltak, mint ami a Golyózáporban történik, mert itt bizony egy komplett lövöldözés alatt történik meg az aktus. Aki igazán kemény, megoldja. Clive Owen akkor még igazán kemény volt.

The Chase (A hajsza)

Charlie Sheen elrabolja Kristy Swansont, aztán hogy-hogy nem, úgy összemelegednek az autós üldözés közben, hogy még egy kis szex is belefér. Igen, miközben a rendőrök a nyomukban vannak. Nem lehet nem röhögni közben.

Howard, a kacsa (Howard the Duck)

Minden idők egyik legbizarrabb szexjelenete, ahol Lea Thompson lefekszik egy óriási kacsával. Kérdés? Igazából konkrét szex nem történik, de majdnem, és már ez is elég ahhoz, hogy inni akarjunk valami erőset.

The Room

Minden idők talán legrosszabb filmje a szexjeleneteivel sem tudott másképp bánni, mint a drámával: totálisan felfoghatatlan és nevetséges, amit szex címszó alatt elkövetnek Tommy Wiseau-ék. Tehát minden pillanata arany.

Showgirls

Igazából nem viccesnek szánták, de az lett, Kyle MacLachlan és Elizabeth Berkley medencés akciója tulajdonképpen olyan, mintha a hatéves Pistike rendezte volna, aki szexet még csak hírből hallott. A végső vonaglás még ma is sírós röhögést okoz.

Crank

A Crankben az a jó, hogy egy pillanatát sem érdemes komolyan venni, így azt is nehéz, amikor a túlélés érdekében a Kínai Negyed közepén, a tömegben szexel Jason Statham és Amy Smart. De legalább tényleg vicces.

Amerika Kommandó: Világrendőrség (Team America: World Police)

A South Park atyjai nem különösebben csináltak abból problémát, hogy bábokkal felvett filmjükhöz szexjelenet forgassanak. Mivel Matt Stone-ról és Trey Parkerről van szó, olyan jól sikerült, hogy beleégett a retinánkba.

MacGruber

A McGyver paródia követte el minden idők egyik legviccesebb és legnyilvánvalóbb szexjelenetét, ahol a '80-as évek összes filmes pettingkliséjét elkövetik, majd utána lezavarnak egy olyan pocsék szexet, hogy attól könnyesre röhögöd magad.

Koszorúslányok (Bridesmaids)

Ha már Kristen Wiig vicces szexjelenete szóba került a MacGruberből, ki ne felejtsük Kristen Wiig vicces szexjelenetét a Koszorúslányok elejéről sem, amiben a hülye fejek és hangok keverednek a hülye helyzetekkel, amelyekben nem akarod látni magad szex közben.

Chucky menyasszonya (Bride of Chucky)

Az Amerika Kommandó kvázi testvérjelenete, ahol a két gyilkos baba nyelves csók után egymásra ugrik, de most őszintén, annyi bizarr pillanat akad a Chucky-franchise-ban, hogy ezen már fenn sem akad az ember.

És ezt olvastad már?
Látszólag a semmiből lép elő egy ember ezen a felvételen
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!