Stallone nem akar, nem képes visszavonulni. Az egy dolog, hogy a Creed második részével most már tényleg és végleg lerakta a bokszkesztyűt, de a jelek szerint a gépfegyvert még pont elbírja.

A The Hollywood Reporter exkluzív cikkben számolt be arról, hogy a Lionsgate hosszas előkészület után végre zöld lámpát adott a Feláldozhatók negyedik részének, melyben természetesen az egész franchise atyja, Stallone is visszatér, hogy 75 évesen is felkenjen a falra néhány rosszfiút.

És ez még nem minden, ugyanis a magazin forrásai azt is megerősítették, hogy a nagy öregek mellett a stáb olyan arcokkal is kiegészül, mint a rapper 50cent, vagy Tony Jaa, a női vonalon pedig a színészkedéshez visszatérő Megan Fox fogja emelni a mozi színvonalát.

Azt azonban már Stallone is érezhette, hogy ilyen idősen talán nem érdemes az egész filmet végigcipelnie a vállán, ugyanis a hírek szerint a film ezúttal a projekten producerként is tevékenykedő Jason Statham karakterét állítja a középpontba. Dolph Lundgren és Randy Couture is visszatérnek, és nem csodálkoznánk, ha a gárda további tagokkal bővülne, ahogy halad előre az ősszel kezdődő forgatás.

Az alkotók igazi, kompromisszummentes popcornmozit ígérnek, és mi nem is érjük be kevesebbel.

És ezt olvastad már?
Az HBO a Jóbarátok után a Harry Potter-filmek sztárjainak is rendez egy osztálytalálkozót