Stallone nem akar, nem képes visszavonulni. Az egy dolog, hogy a Creed második részével most már tényleg és végleg lerakta a bokszkesztyűt, de a jelek szerint a gépfegyvert még pont elbírja.

A The Hollywood Reporter exkluzív cikkben számolt be arról, hogy a Lionsgate hosszas előkészület után végre zöld lámpát adott a Feláldozhatók negyedik részének, melyben természetesen az egész franchise atyja, Stallone is visszatér, hogy 75 évesen is felkenjen a falra néhány rosszfiút.

És ez még nem minden, ugyanis a magazin forrásai azt is megerősítették, hogy a nagy öregek mellett a stáb olyan arcokkal is kiegészül, mint a rapper 50cent, vagy Tony Jaa, a női vonalon pedig a színészkedéshez visszatérő Megan Fox fogja emelni a mozi színvonalát.

Azt azonban már Stallone is érezhette, hogy ilyen idősen talán nem érdemes az egész filmet végigcipelnie a vállán, ugyanis a hírek szerint a film ezúttal a projekten producerként is tevékenykedő Jason Statham karakterét állítja a középpontba. Dolph Lundgren és Randy Couture is visszatérnek, és nem csodálkoznánk, ha a gárda további tagokkal bővülne, ahogy halad előre az ősszel kezdődő forgatás.

Az alkotók igazi, kompromisszummentes popcornmozit ígérnek, és mi nem is érjük be kevesebbel.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában