Még közel sincs vége a horrornak. A karácsonyi lemezpiac rémei újra lecsapnak, és ez a csapás sem lesz kisebb az előzőnél.

 1. 10 / 10

  Heino – Deutsche Weihnacht

  Az örök Heino továbbra sem tanult meg öltözködni, ellenben photoshopolni sem. Ezen a gyönyörű borítón egyébként meglepő macsóságról tesz tanúbizonyságot, a művész ugyanis rettenet pulóverére nem húzott kabátot, hiszen egy igazi férfi röhögve viseli a mínuszokat.

 2. 9 / 10

  Christmas n’ Memphis

  Kevesen tudják, de Télapó tulajdonképpen nem csak ajándékot szállít a gyerekeknek, hanem drogot is a csöppségek szüleinek, a Húsvéti Nyúl és kartellje azonban nem nézheti jó szemmel az öreg pocakos térhódítását, emberei leszámolni készülnek vele.

 3. 8 / 10

  Karácsony Jimmyvel

  Sokat nem lehet elmondani erről a remekműről, hacsak azt nem, hogy ilyen parádés Photoshop-használatot talán még sehol sem lehetett látni. Jimmy szinte beleolvad a tájba, bár talán mi is egy kicsit soknak érezzük a jobb oldalt elburjánzó csengettyűk mennyiségét. Kilenc? De tényleg?

 4. 7 / 10

  Christmas with Kico

  A borítón a Mikulást abban a nagyon ritka pillanatban kapta lencsevégre a fotós, amikor egy másodpercre van csak attól, hogy felrúgja az ötéves Pistikét, mert már megint űrrakétát kért karácsonyra. Egy másik verzió szerint azonban maga a Télapó is remekül tudja hozni a híres Kék Acélt.

 5. 6 / 10

  Paul Holt – Fifty Grand for Christmas

  Az előadó olyannyira menő a Kiss zenekartól szervált gitárjával, hogy még csajokat is sikerült maga mellé állítania. Azt mondta nekik, tele van pénzzel, a csajoknak azonban nem tűnt fel, hogy minden egyes bankjegyen Paul képe látható. Ilyen egy igazi sikersztori.

 6. 5 / 10

  Perry Como – Christmas Album

  Gyerekek, valahová el kellene helyezni Como úr fejét a borítón! Mi legyen? Tegyük középre? Máshová nem fér! Na? Jobb ötlet? Mindegy, én odateszem, aztán lesz, ami lesz.

 7. 4 / 10

  The Surfers – Christmas from Hawaii

  Azért Hawaiin sem viszik túlzásba a Photoshop-oktatást, a hajós srácok ugyanis az egyik nagyon jó fotójukat lepasszolták a helyi fotógurunak, hogy ugyan applikáljon már rá egy igencsak meglehetősen ronda fenyőfát, ha megkérhetik rá. A művelet felemásan sikerült…

 8. 3 / 10

  White Christmas

  A koreai előadó csúnyán begombázva ment el lemezének fotózására. Mikor megkérdezték tőle, mit hallucinál ilyen jókedvűen, azt mondta: „Hatvanas évekből megmaradt színes lámpákat egy nagy csillár alatt, tündérbogaraim”. A látomás nagyon hatásosnak bizonyult.

 9. 2 / 10

  Delhusa Johnny – Karácsony

  Amennyiben a szent ünnepre gondolunk, valamiért nem szokott eszünkbe jutni egy kiszáradt fa, valamint egy komplett lángoló erdő. Nem úgy a borítót készítő csapatnak.

 10. 1 / 10

  The Kingston Trio – The Last Month of the Year

  A hármasfogat annyira viccesfiúsra vette a figurát, hogy nem átallott az ajándékok fa alá csempészése közben egymás fülébe nyúlni a higiénikus ajándékosztás érdekében. A fotós elhatárolódott a művelettől, de hát mit volt mit tenni.

  Az előző kör megvolt? Ha nem, akkor ide tessék kattintani: A legrosszabb karácsonyi lemezborítók - Vol. 1

És ezt olvastad már?
A finn miniszterelnöknő úgy vereti a bulit egy kiszivárgott videón, hogy arra még a Szigeten is megfordultunk volna