A Nirvana Nevermind című albumát mindenki ismeri, hiszen a maga idejében műfajt teremtett. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a borítón lubickoló babát Spencer Eldennek hívják.

Spencer az album megjelenése idején négy hónapos volt. A róla készült képet már biztosan láttad, de azért felfrissítjük az emlékezeted:

Mondjuk attól, hogy négy hónaposan valaki felkerül egy világhírű banda világhírű lemezének világhírű borítójára, még nem biztos, hogy maga is világhírű lesz, ahogy ezt Spencer sztorija is mutatja. Saját elmondása szerint a legtöbb ember még azt sem hiszi el, hogy ő szerepel a képen, amit emberünk biztosan nehezen visel nap mint nap, legalábbis a mellkasára varratott "Nevermind"-tetkó ezt támasztja alá.

Most, 25 évvel a legendás kép elkészülte után a srác úgy gondolta, emlékezteti kicsit a világot a banda műfajteremtő mesterművére és nagyjából rekonstruálta a képet. Azért csak nagyjából, mert ezúttal nem látható a fotón se pénz, se bré, de ezeket mi igazából simán tudjuk nélkülözni.

Köszi, Spencer, de azért készülj föl rá, hogy nagyon sokan lesznek olyanok, akik még ezután sem hisznek majd neked. Vigasztaljon a tény, hogy te előbb voltál világhírű, mint hogy megtanultál volna vécébe pisilni.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában