Te még emlékszel, miért néztük az Akapulkó akciócsoportot? Ne adj' isten megvan, hogy miért bírtuk a Dempsey és Makepeace-t? Természetesen nem a sztori miatt. Most bemutatunk néhány olyan régi tévés nőt, aki rávett minket a sorozatnézésre.

Catherine Bell

Sorozat: JAG

Szerep: Sarah

A nők legendás vonzalmat éreznek az uniformisban lévő férfiak iránt, de Catherine Bell katonai ruhában bebizonyította, hogy sokszor még a férfiakra is hatással van egy jól kiválasztott egyenruha, de persze csak akkor, ha egy ilyen gyönyörű arc, és egy ilyen formás test mindaz, ami vele együtt jár. Catherine azóta már kétgyermekes anyuka, de még mindig nagyon jól néz ki. Le lehet csekkolni a Good Witch című sorozatban.

Cybill Shepherd

Sorozat: A simlis és a szende

Szerep: Maddie

Sokáig szurkoltunk, hogy a szende összejöjjön a simlissel, Cybill Shepherd ugyanis kifejezetten jó választás volt a fiatalon sorozatozó Bruce Willis mellé. Működött a kémia, és csak reménykedtünk abban, hogy Maddie mellé mi is pontosan ugyanolyan tökéletességgel illenénk, magyarul: lettünk volna simlisek a kedvéért.

Victoria Principal

Sorozat: Dallas

Szerep: Pamela

Pamela jó nő volt, nincs is kérdés, imádtuk is, amikor fürdőruhában parádézott néhány epizódban. A férfitársadalom perverzebb fele pedig akkor mosolyodott el kajánul, amikor kiderült, ennek a Victoriának is van egy kis titka, egy pornóvideó még az őskorból, ahol aztán igazán megmutatta „tehetségét”.

Gillian Anderson

Sorozat: X-Akták

Szerep: Scully

Valami mindig is volt Scullyban, amit nem tudtunk hova tenni. Aztán Gillian Anderson nyilatkozgatni kezdett, hogy hát igen, ő régebben kifejezetten nagy punk volt, és gyakorlatilag csak azzal nem feküdt le, akinek hivatalos felmentést adott erről az orvos. Vagy még azzal is. Az X-Akták indulása előtt egy évvel meg is mutatta a bájait a The Turning című filmben, aztán jóval később, 2007-ben megtette újra a Hideg fejjelben 39 évesen, és még akkor is hihetetlenül szexi volt. Most is az.

Glynis Barber

Sorozat: Dempsey és Makepeace

Szerep: Makepeace

Az itthon sokak számára kimondhatatlan nevű sorozatban annyira bájos volt a szőke Glynis, hogy örökre a szívünkbe zártuk. Most is isteni formában van, Angliában pedig továbbra is hatalmas sztárként ünneplik, miután szerepelt az EastEnders egy rakás epizódjában, és egyéb népszerű sorozatokban is.

Heather Locklear

Sorozat: T.J. Hooker/Melrose Place

Szerep: Stacy/Amanda

Pamela Anderson mellett a férfiak egyik legnagyobb álma volt a szöszi, de sokak számára talán még ma is az. Ő volt az örök dögös, elérhetetlen szőke, aki ellentétben Pamelával sosem meztelenkedett, maximum szexi fehérneműben láthattad néhány magazinban.

Patricia McPherson

Sorozat: Knight Rider

Szerep: Bonnie

Kit érdekelt a beszélő autó, és David Hasselhoff kibuggyanó mellszőrzete, amikor ott volt a szexi szomszédlány, azaz Bonnie a kamionban, aki nem csak hogy jól nézett ki, hanem még az autószereléshez is értett. Ha kiderült volna, hogy az apjának sörfőzdéje van, a családneve pedig Guinness akkor nem is lett volna szebb férfiálom a ’80-as években.

Alison Armitage

Akapulkó akciócsoport

Szerep: Cat

A gyakorlatilag tökéletes testű Alison miatt voltunk hajlandóak nézni a C-kategóriás sorozatot, aminek egyetlen pillanata sem volt vállalható, de akadt benne akció és csöcsök, ami ugyebár elengedhetetlen egy borzalmas, de még valamiért nézhető sorozat megalkotásához.

Christina Applegate

Sorozat: Egy rém rendes család

Szerep: Kelly

A Bundy lány buta volt, mint a tök, nyilván, hiszen az egész család az volt, hozott anyagból dolgozott, nem történhetett volna másként. Kelly viszont szép volt, imádta a pasikat, és bár nem fogadtuk volna barátnőnkké, azért mégis szerettünk volna találkozni vele egy estére, hogy lássuk, hogyan működik nála még a legparasztabb csajozós szövegünk is.

Pamela Anderson

Sorozat: Baywatch

Szerep: C.J.

Nos, aki nem tudja, hogy kicsoda Pamela Anderson, és milyen adottságokkal rendelkezik, annak ajánljuk bármelyik Baywatch epizódot, vagy azt a kedves kis családi videót, melyet Tommy Lee-vel készített, és a gyerekeid elől mélyen elzárva kell tartani. Nem okozott senkinek sem problémát, hogy gyakorlatilag minden négyzetmillimétert felfedett a testéből, és még most is remekül néz ki, hála a fejlett orvostudománynak.

Catherine Bach

Sorozat: Hazárd megye lordjai

Szerep: Daisy

Kockás ing, forrónaci, tökéletes test. Daisy bearanyozta a napjainkat, miközben azt bámultuk, hogy Duke-ék hogyan parádéznak az autójukkal. Catherine ma már két gyermek édesanyja, és elmúlt 60 éves. Szalad az idő.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

David Beckham közzétett egy videót, amin egy házibulin az újra összeállt Spice Girls mulatozik

További cikkeink a témában