Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi is megszívtuk, ezért nem győzzük mindenkinek elmondani, hogy Michael J. Fox nem lengetett be egy negyedik részt, és a fotó sem mostani.

Michael J. Fox tegnap lett 57 éves, és nem tudunk neki elég szeretetet küldeni innen, ami elég lenne a köszöntésére. Ami ezen kívül történt, az azonban bőven kimeríti a rossz vicc kategóriát. Egy oldalon megjelent egy közös fotó, amelyen összeállt Christopher Lloyddal és Lea Thompsonnal, majd nagy dobpergés közepette közölte, hogy készül a Vissza a jövőbe 4. Íme a fotó.

Ezzel több apróbb probléma van. Az első, hogy mi is teljességgel beszoptuk, hogy a fotó friss. A második probléma, hogy nem az. Évekkel ezelőtt készült, és annak az oldalnak, amelyik kirakta, nem sok köze van Michael J. Foxhoz. A negyedik rész nyilván nem készülhet, hiszen egyszerűen fizikai képtelenség lenne. Szóval óvatosan ezzel az egésszel. Ettől függyetlenül boldog szülinapot Michael J. Foxnak utólag is, és azt kívánjuk, hogy a legendás trilógia soha a büdös életben ne kapjon remake-et.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.