A 33 éves Sophie Guidolin négygyermekes anyuka, és az ezzel kapcsolatos teendői mellett annyi energiát fordít a testére, hogy már csak emiatt is megéri vetni egy pillantást a képeire.

Most ráadásul még apropója is van annak, hogy megmutatjuk neked, a hölgy ugyanis kisebb vihart okozott a biliben, amikor 15 éves fiát ezekkel a képekkel köszöntötte az Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SOPHIE GUIDOLIN IFBB PRO (@sophie_guidolin) által megosztott bejegyzés

A képek megítéléséhez nem árt tudnod, hogy Sophie egyébként profi testépítő, és ismét csak nem mellékesen Ausztráliában él. A követők egy része ennek ellenére is kiakadt az első kép okán, hiszen mennyire felháborító már szexiskedésre használni egy ilyen családi ünnepet! Szegény Sophie-nak magyarázkodnia is kellett, bár számunkra nem igazán világos, miért is kellene szégyellnie magát.

Látva a képek alatt beindult morgolódást, átszerkesztette a bejegyzéshez írt szöveget, ami először csak annyi információt tartalmazott, hogy a srác ma lett 15 éves. Az új, immár bővebb leírásban egyértelművé tette, hogy a családdal éppen az Aranyparton ünnepeltek, ahol bármily meglepő, az emberek fürdőruhában szoktak flangálni.

Mivel még ezután sem állt le az inkvizíció, később Sophie még egy másik bejegyzésben is visszatért a témához, olyan evidenciákat megfogalmazva, hogy azzal nem is fárasztanánk a helyes arányérzékkel megáldott olvasókat, akik valószínűleg nem értik, miért kezd el valakinek habzani a szája, ha meglát egy dögös anyukát a kamaszfia mellett.

Ez is érdekelhet:

Ne legyél hülye, és egyéb tanulságok

Boldogabb lehet az életed, ha mások kárán tanulsz!

(Kiemelt kép: Sophie Guidolin Instagram)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, de töltsük ki A tanú-kvízt!

Akkora istentelenül büdös nagy öngólt lőtt a rendőrség a TikTokon, hogy hirtelen azt sem tudjuk, hova nézzünk

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés