Az emberiség újabb csúcskísérlete előtt állunk, amiből most te is kiveheted a részed. Na nem úgy, csak a pénzed kellene.

A Pornhub mindig is élen járt a pornó népszerűsítésében (nem mintha a műfaj rászorulna a népszerűsítésre) és most valami olyasmibe fogott, amire eddig még nem volt példa: le akarják forgatni az első űrben készült pornófilmet. A mutatványhoz természetesen dollármilliókra lenne szükség, amit érthető okokból nem akar a cég csak úgy egyedül kiköhögni, ezért a közösségi finanszírozás sokszor bevált módja mellett döntöttek.

Az Indiegogo.com-on fogtak bele a kampányba, melynek során összesen 3,4 millió dollárt kellene összegyűjteniük hatvan nap alatt. Egyelőre ettől még nagyon messze vannak, de azért aggodalomra semmi ok; a cikk megírásának pillanatában még csak 16 órája pörög a számláló, mely idő alatt 195 adakozó összesen 4801 dollárt lapátolt össze. Lesz ez még több is.

Ők lennének a történelmi előadás szereplői

Az aktusra azt az Eva Loviát kérték föl, aki annyira dögös, hogy simán bekerült a negyven legszebb pornószínésznőből összeállított toplistánkba, a mellette lévő marcona kopasz úriember pedig pornós berkekben a Johnny Sins névre hallgat.

Ha minden jól megy, a világtörténelem első kozmikus dugását ők ketten fogják végrehajtani 108 ezer méter magasságban a súlytalanság állapotában egy hat tagú stáb feszült figyelmének kereszttüzében. A melót egy hat hónapos kiképzés előzi majd meg, a sikeres pénzgyűjtő kampány esetén pedig előre láthatólag 2016 végén lehet majd megtekinteni a kész alkotást.

A kampány promóciós filmjének korábbi helyén a YouTube-on ma reggelre már csak ezt láthatod:

Úgy látszik, a Google nem nagy rajongója az űrszexnek. Szégyelljék magukat! A Vimeo szerencsére már nem ilyen válogatós.

Eva már a videóban is nagyon bizonygatja, hogy baromi kíváncsi, milyen lehet a súlytalanság állapotában ölbe venni a kopaszt és ha sikerül összeszedni a pénzt, akkor nem csak ő, hanem egy egész világ látni fogja az eredményt. Van azonban még egy akadálya a dolognak, hiszen egyelőre nem tudni, hogy a magán-űrutazásokat kínáló cégek - mint például a SpaceX vagy a Virgin Galactic - mit szólnak az ötlethez.

Előfordulhat, hogy azért velük sem lesz olyan egyszerű szerződni, hiszen a forgatás után nekik kell lemosni a falakról a rumlit, de persze ez még csak a kisebbik baj. Nagyobb gond lehet, hogy ezeknek a cégeknek fokozottan kell ügyelniük a makulátlan imidzsükre, hiszen az ügyfélkörük egyelőre még annyira gyér, hogy nem kockáztathatnak egy rossz hírnév miatt a másik céghez forduló kuncsaftot. A Pornhub sajtófelelőse azért jelezte, hogy több társasággal is tárgyalásokat folytatnak. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

(via The Huffington Post)

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában