Bruce Willis az elmúlt években borzalmas szerepválasztásai miatt sokszor volt nevetség tárgya. Az idei Arany Málnán még egy saját kategóriát is adtak neki Bruce Willis legrosszabb alakítása 2021-ben névvel.

A szervezők lépése akkor viccesnek tűnt, hiszen Willis tavaly nem kevesebb, mint nyolc olyan B-kategóriás mozihoz adta a nevét, melyek minősége finoman fogalmazva is hagyott némi kívánnivalót maga után.

Aztán a nagy vigyorgás elkezdett kínossá válni, hiszen egyre erősödtek azok az iparági pletykák, melyek szerint Willis blamái mögött komoly egészségügyi problémák állnak. Felmerült, hogy a színész súlyosbodó demenciában szenved, de addigra már nem volt visszaút, az Arany Málnát bizony ki kellett neki utalni.

Rendesen kijutott LeBron Jamesnek, Jared Letónak és Bruce Willisnek a szokásos Oscar előtti szardobálásból

Idén is kiosztották a legrosszabb filmes teljesítményeknek kijáró Arany Málnákat.

Ez pedig a legutóbbi fejlemények tükrében nem kicsit kínos. Bár a szervezők akkor még nem tudhatták, de Bruce Willis sajnos tényleg beteg. Afáziában szenved, mely egy agysérülés – tipikusan agyvérzés – után fellépő zavar, ami olyan kognitív funkciók hanyatlásában ölt testet, mint a beszéd- és nyelvértés képessége.

Mindezt Willis családja jelentette be lánya, Rumer Willis Instagramján azzal, hogy a diagnózis miatt a sztár végleg visszavonul a színészkedéstől.

Ahogy a bejegyzés írja:

Bruce csodálatos támogatóival egy családként szeretnénk megosztani a hírt, hogy szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd, és nem rég afáziával diagnosztizálták, mely a kognitív képességeire is kihatással van. Emiatt hosszas mérlegelés után Bruce felhagy színészkarrierjével, ami olyan sokat jelentett neki.

Ahogy írják, ez egy nagyon megterhelő időszak a családnak, de együtt néznek szembe a nehézségekkel, és azért hozták nyilvánosságra a diagnózist, mert Willis azt szerette volna, ha valamilyen módon a rajongókat is bevonják ebbe a helyzetbe. A bejegyzés végén a család összes tagjának a neve olvasható.

Megdöbbentő hír. Ezen a ponton nem is tehetünk mást, mint rengeteg erőt kívánunk az egész családnak.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában