Conor McGregor szépen lassan átvedlik a világ legismertebb tuskójává. Most éppen az MTV Video Music Awards gáláján balhézott és igazából senki nem tudja, pontosan miért.

Az ominózus eset akkor történt, amikor Megan Fox és barátja, Machine Gun Kelly felálltak a vörös szőnyeges fotózásra. Nem tudjuk, mi vezetett odáig, hogy McGregort a testőrségének kellett visszafogni, de egyes szemtanúk arról számoltak be, hogy a bunyós közös képet szeretett volna a párral, de ebben Kelly annyira nem volt partner, hogy odébb tolta emberünket, akinek kilöttyent az itala, és akkor kezdődött a tülekedés.

A helyzet addig fokozódott, hogy az ír az italát a párra locsolta, végül a két híresség testőreinek kellett közbelépni. Erről még egy felvétel is készült, melyből az előzmények tekintetében nem sokat lehet kihámozni, de az egyértelműen látszik, hogy McGregor megint rossz helyen kezdett keménykedni.

Ehhez képest a bunyós az egészet tagadta, amikor később megkérdezték tőle, mi történt a szőnyegen. Azt mondta, hogy nem is ismeri Machine Gun Kellyt, csak annyit tud róla, hogy Megan Foxszal jár, és hogy ő csak harcosokkal szokott verekedni.


Machine Gun Kelly még ennél is szűkszavúbban reagált, amikor nekiszegezték ugyanezt a kérdést. Ezt figyeld!


A helyszínen tartózkodók egyébként nagyon nem örültek McGregor mutatványának, hiszen ő csak nézőként volt jelen és igazából nem is kerülhetett volna a vendégeknek fenntartott vörös szőnyeg közelébe. A történtek miatt egyébként a szemtanúk szerint majdnem meghiúsult a pár esemény előtti fotózása, szóval lehet, hogy az ír bunyós jó időre elintézte magának a hasonló meghívásokat.

(via)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés