Lehet ezzel vitatkozni, de a mellékelt példa alapján nem érdemes: ha kívánatos nő vagy, aki nem szégyenlős, ma már bármi lehetsz. Futballklub-tulajdonos legalábbis biztosan.

A kitételt egy Daniella Chavez nevű modell bizonyítja, aki szerepelt már a Playboy-ban és hozták már hírbe Cristiano Ronaldóval is, aminek köszönhetően a hölgyet ma már közel 17 millióan követik az Instagramon. Egy ekkora követőtábort mi sem egyszerűbb pénzzé tenni, és ezt Daniella is tudja. Nem hiába hergelte a jónépet évekig ilyen és ezekhez hasonló képekkel:

Daniella akkor döntött úgy, hogy elérkezett a szüret ideje, amikor megtudta, hogy eladósorba került kedvenc futballcsapata, a chilei Club Deportivo O’Higgins. Csinált gyorsan egy profilt az OnlyFanson, majd bejelentette a Twitteren, hogy addig fog magáról meztelen képeket pakolni a netre, míg össze nem gyűlik húszmillió dollár, ami már elég lehet ahhoz, hogy bevásárolja magát a klubba.

Nem valószínű, hogy felsül a mutatványával, ugyanis azt is közhírré tette, hogy már több mint ötmillió dollár összegyűlt a kanos regisztrálóknak hála. Gyors fejszámolás után te is beláthatod, hogy ha az Instagramról csak a követőinek a töredéke lesz hajlandó kifizetni a havidíjat, már akkor is borítékolható Daniella vállalkozásának sikere.

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Teljesen meztelenül reklámozza új testápolóját Jennifer Lopez

Tudjuk, hogy egy egész seregnyi szakember dolgozott a látványon, de ez bizony akkor is szép.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában