Az elmúlt hónapok bevételi adatai alapján kétség sem férhet hozzá, hogy a szuperhősös mozik iránti érdeklődés súlyosan megcsappant. Ez alól csak az immár a Marvelnél készülő Deadpool 3 az egyetlen kivétel, hiszen a Ryan Reynolds által igazi brutális és szabadszájú szórakozásként a vászonra álmodott franchise az egeres cég szárnyai alatt is megmarad korhatáros szórakozásnak.

Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy a jövő májusra kitűzött filmben Hugh Jackman is visszatér Wolverine szerepében, az erről szóló hírt pedig annak idején a rajongók örömujjongása fogadta. Reynolds és Jackman régóta nagyon jó barátok, akik előszeretettel szívatják egymást a nyilvánosság előtt is, így a közös szereplésüket hatalmas várakozás előzi meg.

A film még forog, de tegnap a címszereplőt alakító sztár egy Instagram sztoriban végre közzétette az első hivatalos képet, melyen mindkét főszereplő karakter látható, ráadásul Jackman végre Wolverine ikonikus sárga-kék jelmezében fog megjelenni. Íme:

Ezt követően a Twitterre még több képanyag, sőt, videó is felkerült, melyeken szintén hőseinket láthatjuk, akik bizony egymással is meg fognak küzdeni, nem épp emberbaráti módon. Az egyik képen például Jackman Deadpool egyik levágott karjával látható.

Íme az említett forgatási felvételek csokorba szedve:

A forgatást a forgatókönyvírók sztrákja lassítja némileg, de a Disney már betonba öntötte a jövő május 3-i premierdátumot, így csúszástól elméletileg nem kell tartanunk.

Ez is érdekelhet:

Monumentális lett a Napóleon első teljes előzetese

Úgy tűnik, Ridley Scott megint szállítja, amit kell.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában