A Daredevil a Netflix jobban sikerült sorozatai közül való. Azokból az időkből származik, amikor a Marvel Studios még szívesen kölcsönadogatta a kevésbé fontos karakterek megfilmesítési jogait.

Charlie Cox hamar közönségkedvenc lett Fenegyerek szerepében, ezért sokan sajnálták, amikor kiderült, hogy a Netflix nem készít több évadot a nappal ügyvédként, este szuperhősként harcoló vak férfiról. A civilben Matt Murdock nevű karakter aztán ismét felbukkant a Pókember: Nincs hazaút egyik jelenetében, és a rajongók elkezdtek reménykedni, hogy ez talán több is lehet egyszerű cameónál.

Úgy tűnik, nekik lesz igazuk, a Variety ugyanis jelentette, hogy a Marvel Studios megkezdte egy saját Daredevil-sorozat fejlesztését, ami az eddigi szuperhősös szériákhoz hasonlóan a Disney+-on fog debütálni valamikor a jövőben.

A széria producerei Matt Corman és Chris Ord lesznek, és bár

fontos hangsúlyoznunk, hogy a hír nem szól arról, ki játssza majd a címszereplő szuperhőst,

mi esélyt sem látunk rá, hogy Charlie Coxot csak egy poén kedvéért mutatták be Matt Murdockként a legutóbbi Pókember-moziban. A multiverzumos kavarás miatt persze bármi előfordulhat, de mi nagyjából fixre vesszük, hogy Cox visszatér a szerepben.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában