A Jóbarátok: Újra együtt című nosztalgiázásnak köszönhetően most már tudjuk, igazuk lett-e.

2004-ben még minden a Jóbarátokról szólt, hiszen a világsikerű sorozat nagyjából akkor trónolt népszerűségének csúcspontján. Nem csoda, ha a sikerből minden médiaszereplő szerette volna kivenni a részét, a Star Magazine pedig ezt úgy kísérelte meg, hogy közölt egy kis színest arról, hogyan fognak szerintük kinézni a sorozat szereplői húsz év múlva.

Ha igazságosak vagyunk, akkor azt mondjuk, hogy jelen esetben még nem jelenthetjük ki, hogy a magazin bakot lőtt az összeállítással, hiszen Jennifer Anistonnak, Courteney Cox-nak, Lisa Kudrow-nak, Matt LeBlancnak, Matthew Perrynek és David Schwimmernek még van három évük, hogy súlyosan lerobbanjanak, ha azt akarják, hogy a szerkesztőknek igazuk legyen.

A Star Magazine szerint ugyanis mostanra a színészeknek már nagyon közel kellene lenniük ehhez az állapothoz:

A kép a Redditen kezdett ismét terjedni, annak az apropóján, hogy az HBO a Jóbarátok: Újra együtt című talk show-ban újra összeszedte egykori kedvenceinket, akik a fenti elképzeléssel szemben egészen jól néznek ki:

Mi azért nem hibáztatnánk senkit. 2004-ben még egy valamire való tanuló algoritmus sem volt, hogy levegye a számolgatás terhét a szerkesztők válláról.

Ez is érdekelhet:

„Anyu, egy kisfiú él a szobámban!”

Egyszerűen nem értjük, hogyan bólinthattak rá ennek a horrornak a kedvcsinálójára.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában