Az 1993-as klasszikust gyakorlatilag már mindenen futtatták, aminek van kijelzője, mégis, ha tegnap valaki azt mondta volna, hogy egy terhességi teszten is meg tudja moccantani a játékot, simán ráhúztuk volna a kényszerzubbonyt.

És tessék:


Teljesen jogos a kérdés, hogy ezt mégis hogy a brébe sikerült összehozni, hiszen a terhességi tesztek alapesetben még csak kijelzővel sem rendelkeznek. Egy apró ablakban jelenik meg az örömteli (vagy épp sajnálatos) információ, miután az alany megpermetezte az erre szolgáló felületet.

Nos, emberünk programozó, és egy annyira fancy terhességi teszttel kezdte el a mókolást, amire a gyártó nem átallott rápakolni egy 128×32 pixeles monokróm kijelzőt, ez pedig már pont elég ahhoz, hogy totál kezdetleges formában mutasson egy kis Doomot.

A Foone becenevű programozó persze csalt egy kicsit és kicserélte a kijelző mögé gyárilag pakolt technológiát, vagyis ha nagyon kukacoskodni akarnánk, akkor mondhatnánk, hogy a terhességi teszt igazából nem képes futtatni semmilyen játékot... na de miért is kukacoskodnánk, amikor a videóban pont ez történik, és ez akkora mindfuck, hogy kérdezősködés helyett inkább csak csendben emészgetjük a láttottakat.

Felkészül a ceruzaelemes vibrátor.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés