Ha nem elég félelmetes dolog kiállni a világ legmagasabb felhőkarcolójának tetejére, akkor mit szólsz, ha elrepül mögötted egy Airbus-óriás is? Az Emirates stewardesse bevállalta.

A nyáron mutattuk az a klipet, amiben a légiutas-kísérőnek tűnő, de igazából profi ejtőernyős Nicole Smith-Ludvik a világ legmagasabb épületén, a 828 méteres Burdzs Kalifa tetején állva nyomja le az Emirates Airline üzenetét.

Az Emirates új reklámjától egy tériszonyosnak kocsonyává válik a térdkalácsa

Készülj fel, hogy az ideg szaladgálni fog a sípcsontodban!

A reklám nem trükkfelvétel eredménye volt, Nicole tényleg kiállt az épület 1,2 méteres átmérőjű tetejére, a biztonságát sok gyakorlás mellett a ruhája alá rejtett hevederek biztosították.

Ha pedig ennyire belejött, akkor az Emirates tovább emelte a tétet, a reklám folytatásában egy Airbus A380 is körberepüli a hölgyet.

Az első részhez hasonlóan ez a manőver is gondos tervezés eredménye volt, amihez nem kevesebb, mint tizenegyszer kellett elrepülni Nicole mögött. Az Airbus közben minél közelebb került hozzá, ezért körülbelül

270 km/órás sebességgel haladt, ami ennél a típusnál rendkívül kevésnek számít, az átlagos utazósebessége ugyanis 890 km/óra.

Lehet, hogy a felvételtől a hideg kerülget, de egy trükk mégis van a dologban: bár úgy tűnik, hogy az Airbus szinte karnyújtásnyira kerüli meg a stewardesst, valójában több mint nyolcszáz méterre repült el a háta mögött. Az akcióval egyébként a dubaji világkiállításra hívják fel a figyelmet, amit március végéig lehet megnézni.

Ez is érdekelhet:

Öt pavilon, amit látni kell a dubaji világkiállításon

A globális rendezvény legfőbb célja, hogy megoldásokat találjon az emberiség előtt álló kihívásokra.

Ahol minden nagyobb és jobb – Három intenzív nap Dubajban

Élménydús kirándulás a világ egyik legdinamikusabban fejlődő metropoliszában.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés