Ma végre elindult a Disney+ (sajnos Magyarországon erre még várni kell), ami a jövőben a Marvel filmes univerzumának másodlagos platformjaként fog működni.

Ez azt jelenti, hogy az MCU negyedik fázisa már nemcsak egész estés filmekből, hanem sorozatokból is fog állni, melyek közül az utóbbiak a Disney streaming szolgáltatásán keresztül lesznek elérhetőek.

Íme a Marvel filmes univerzum negyedik fázisának menetrendje

Készen állsz a női Thorra, a női Sólyomszemre és az új Pengére? Mert jönnek.

Ha rajongó vagy, akkor számodra a sorozatok nem lesznek megkerülhetőek, hiszen Kevin Feige már egyértelművé tette, hogy a bejelentett szériák – mint például az A Sólyom és a Tél katonája, a WandaVision vagy a Sólyomszem – a filmes univerzum szerves részét fogják képezni.

Ez alól talán az egyedüli kivétel a What if...? (Mi lenne, ha...?) című animációs sorozat, melyben teljesen elszállt gondolatkísérleteket láthatunk majd. A széria 23 epizódból áll majd, melyek közül mindegyikben egy jól ismert sztorit nézhetünk meg, egy lényeges változtatással megspékelve. Olyan csavarokról van szó, mint például, mi történt volna, ha Amerika Kapitány bezombul, vagy ha a pajzsot nem is ő, hanem Peggy Carter veszi magához.

A sztorikat a Watcher nevű karakter (a magyar képregényekben a neve Szemlélő) narrálja majd, és a megvalósításban lényeges elem lesz, hogy a karakterek hangjait a Marvel-filmek színészei adják.

Most a Twitteren felbukkant egy rakás nyúlfarknyi klip, melyek már adnak némi képet arról, mire is számíthatunk. Mutatjuk őket szépen sorban.

Itt azt láthatod, mi lett volna, ha T'Challa nem a Fekete Párduc gúnyájába bújik, hanem belőle lesz Űrlord:


Itt Peggy Carterből lesz a Kapitány:


Itt Bucky Barnes szembeszáll a bezombult Amerika Kapitánnyal:


Itt pedig Steve Rogersből lesz a Vasember:


Vakmerő ötletekből tehát nem lesz hiány, a premierre azonban még nagyon sokat kell várni, hiszen a sorozatot a tervek szerint csak 2021-ben mutatják be.

És ezt olvastad már?
Emberek, akik jól tették, hogy bukósisakot viseltek, és mások, akik jól tették volna
További cikkeink a témában