Annak idején jó ötletnek tűnt Thaiföldön matarészegen bemenni abba a tetoválószalonba, ugye? Rámutattál egy tetszetős krikszkrakszra, amiről a művész azt mondta, azt jelenti, hogy „örökké élek”, aztán hadd menjen!

Hazaérve aztán észrevetted, hogy a thai étterembe valamiért az összes alkalmazott bazsalyog a hátad mögött. Először azt hitted, a mosolygós pincércsaj csak ki akar kezdeni veled, de aztán észrevetted, hogy a szakács is kijött a konyhából, vetett egy sanda pillantást feléd, aztán nyüszítve szaladt vissza a wok mellé. Igen, a maestro annak idején csúnyán átcseszett, és most az alkarodon ott virít egy diszkrét „szecsuáni csirke” felirat.

A nyelvtanulásra specializálódott Duolingo nevú alkalmazás nagyon okosan felismerte az ebben rejlő lehetőséget, és indított egy remek kampányt a közösségi médiában, melynek az a lényege, hogy egy ilyen alattomos félretetoválás áldozatát egy profi tetoválóművész segítségével fogják kártalanítani.

A nevezőknek nincs más dolguk, mint feltölteni egy képet a tetkójukról a Twitterre vagy az Instagramra a #TattooDuoOver hashtaggel, a brit Duolingo oldalára hivatkozva, és azt is oda kell írniuk, hogy szerintük mit jelent a tetoválás. A többi már az alkalmazás algoritmusának a dolga: lefordítja a tetoválást, és ha annak jelentése nem egyezik azzal, amit a tulajdonosa annak vél, az alkotás máris versenybe kerül a fődíjért.

A Duolingo csapata ezek közül választja ki azt, ami szerintük a legnagyobb, legviccesebb baklövés, és aki ezt viseli a bőrén, annak egy híres tetoválóművész fogja kijavítani a hibát, természetesen a cég költségére.

Ha te is valahogy így jártál, most itt az alkalom, hogy valami nagyon menő kerüljön a szójás fasírt recepjének helyére!

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ryan Reynolds ledobta a bombát: Hugh Jackman visszatér Farkasként a Deadpool 3-ban