A világ egyik legsikeresebb és legnagyobb múltú videojáték-sorozatának utolsó felvonása végre megmutatta magát.

Az utolsót tessék úgy érteni, hogy a szériát gondozó EA Sports ebben a formában és ezzel a címmel nem viszi tovább a franchise-t, ugyanis anyagi okokból sikerült összerúgniuk a port a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel, mely a stúdió szerint annyi pénzt kért a további együttműködésért, amit már nem érte volna meg nekik kifizetni.

A sorozat így jövőre EA Sports FC néven tér majd vissza, de az idei eresztés még FIFA 23 címmel kerül a boltok polcaira szeptember 30-án.

Az első trailer már büszkén mutogatja az egyik legnagyobb újítást: ezúttal már női focit is játszhatunk, sőt, a 2023-as női világbajnokságot is végigtolhatjuk, ami a megjelenés után, egy ingyenes frissítéssel kerül majd be a lehetőségek közé.

A trailer igen látványos és hangulatos lett:

A FIFA cím sem tűnik el, de ezeket a játékokat maga a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség fogja legyártatni külsős fejlesztők segítségével. Nyilván abban bíznak, hogy így még nagyobb fordulatra kapcsol a pénznyomda, de ehhez jövőre egy olyan játékot kell letenniük az asztalra, ami képes lesz minőségben felvenni a versenyt a hatalmas tapasztalattal rendelkező EA Sports alkotásával.

Akárhogy is alakul, borítékolható, hogy lesz pár ezer olyan ember, aki a cím miatt reflexből meg fogja venni a FIFA produktumát.

Ez is érdekelhet:

Nagyon hangulatos és nagyon dühös trailert kapott az ősszel érkező God of War Ragnarök

A Sony végre elárulta, mikor érkezik a sikerjáték folytatása.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában