A Fly Me to the Moon a Holdra szállást célzó Apollo program nem hivatalos dala volt, amit Frank Sinatra 1964-ben énekelt fel, hamarosan pedig ezzel a címmel érkezik Scarlett Johansson és Channing Tatum közös romantikus vígjátéka, melynek most be is futott az első előzetese.

Ebben a NASA a Holdra szállás előtt úgy dönt, hogy az Apollo-küldetéssorozatra ráférne némi pr-támogatás, ezért felkérik a Johansson által alakított Kelly Jonest, hogy állítsa melléjük a közvéleményt. Közben aztán arra az esetre is kidolgoznak egy tervet, ha mégsem jönne be a nagy mutatvány: Jonesnak titokban le kell forgatnia a Holdra szállást a Földön, amivel be tudnák kamuzni, hogy az amerikaiak megelőzték az oroszokat.

Ez nemigen tetszik a NASA egyik munkatársának, akit Tatum formál meg, arra pedig mérget vehetsz, hogy a komoly nézeteltérés románchoz vezet. Íme az első trailer:

A filmet július 12-én mutatják be Amerikában. A két világsztár miatt valószínűleg nálunk is a mozikba kerül, de egyelőre még nincs hivatalos magyar premierdátum.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A magyar katonai akciósorozat nagy előzetesében nagyon megy a durrogtatás

Történelmi számsort húztak ki az ötös lottónál

További cikkeink a témában