Kíváncsi vagy, mi történt húsz évvel a régi sorozat után? Biztos?

Már régóta próbálják visszahozni közénk Flintstone-ékat. Legutóbb Seth MacFarlane próbálkozott egy új sorozattal, de abból végül nem lett semmi, és úgy tűnt, hogy nem is nagyon fogunk találkozni mostanában Frédiékkel. Aztán jött Elizabeth Banks, és executive producerként visszahozza őket közénk, mégpedig egy elég érdekes módon, egy új animációs sorozatban, ami Bedrock címre hallgat.

A Bedrock 20 évvel a régi szériák után játszódik, és bemutatja, mi történik ennyi idő után Frédivel és Bénivel, valamint már felnőtt gyerekeikkel. A gyerkőcök, Enikő és Benő egyébként összeházasodtak, és Hollyrockban, a kőkori Hollywoodban élnek. Illetve bocsánat, a bronzkori Hollywoodban, hiszen a hőseink már a bronzkor küszöbén próbálnak megfelelni a kor kihívásainak.

Nem gyerekeknek szóló mókát ígérnek a folytatásra, de azt azért nehezen hisszük el, hogy Elizabeth Banks és társai nem akarnak majd mindenkinek megfelelni. Enikő hangja is Banks lesz, ami nem feltétlenül jelent rosszat, csak ne akarjon rendezni is, mert az biztos, hogy amihez rendezőként nyúl, az meglehetősen fostossá válik.

És ezt olvastad már?
Amikor megérint a prémium autózás érzése – A Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában
További cikkeink a témában