Már javában folynak a The Last of Us második évadának munkálatai a kanadai Vancouverben és ennek végre fényképes bizonyítékai is megjelentek az interneten néhány forgatási fotó formájában.

A képeken az Ellie szerepében visszatérő Bella Ramsey és a Dina nevű kedvesét megformáló Isabela Merced látható együtt, akik az érkező új évad legfontosabb szereplői lesznek a Kaitlyn Dever által megformált Abby mellett.

Íme a szóban forgó fotók, melyek kattintásra az eredeti méretükben is megtekinthetőek:

Sok rajongó már megint kiakadt amiatt, hogy Bella Ramsey egyáltalán nem hasonlít a játékbeli Ellie-re, és ebben igazából most még inkább igazuk van, mint az első évad kapcsán. A The Last of Us Part II című videójátékban ugyanis a főhősnő már egy fiatal felnőtt, Ramsey pedig az eltelt egy évben természetesen nem tudott hat-hét évet öregedni, így valóban kilóg kicsit a lóláb. Cserébe a színészi játékával valószínűleg nem lesz baj.

Mivel mi többször is végigjátszottuk az évad alapjául szolgáló videójátékot, ezért a sztori ismeretében magabiztosan ki merjük jelenteni, hogy a folytatáson sokkal többen fognak kiakadni, mint az előzmény miatt. Alig várjuk a premiert!

(Képek: The Last of Us News/X)

Ez is érdekelhet:

Másfél percnyi vegytiszta tombolás a Furiosa új előzetese

Csak nem minden idők egyik legjobb akciófilmje fordult be éppen a sarkon?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés