A hardcore Tom Cruise-rajongók, akik hisznek kedvencük tökéletességében, inkább ne olvassanak tovább! Ha azonban többre becsülik a szimmetriát a makulátlanságnál, talán még jól is járnak ezzel az infóval.

Egy tipikusan olyan megfigyelésről van szó, amit magadtól talán soha nem vettél volna észre, de miután megtudtad, nem fogod tudni többé kitörölni az agyadból. Az van ugyanis, hogy

Cruise felső jobb nagymetszőfoga tökéletesen vonalban van az orra hegyével.

Mivel emberünk Hollywood egyik legismertebb mosolyával rendelkezik, ezért a neten egy egyszerű kereséssel bőven találhatsz képanyagot, ami azonnal alátámasztja ezt a megállapítást.

Azért mutatunk mi is egyet

A dolog egyébként nem volt ismeretlen, de most a fun fact hatalmas köröket fut a neten, miután egy TikTokker rávilágított az egyik videójában, a bejegyzését pedig elkezdték szénné osztani.

Cruise felső fogsora egyébként fiatalabb korában egy hokibalesetben megsérült, amikor a felső nagymetszőfogáról le is tört egy emberes darab. A sztárt az 1983-as A kívülállók című moziban még az eredeti fogsorával láthattuk.

Valami ilyesmi

Ezt aztán később felváltotta az a közel tökéletes plakátmosoly, amire most megint rá lehet csodálkozni az új információ fényében.

Ez is érdekelhet:

Egy kolumbiai modell piacra dobja a saját vaginája „használható” másolatát

Minden szükséges infó a címben, kattintani a képekért fogsz.

Lassan, de hatékonyan sikerült feltúrnia a futárnak az egész előkertet

Egyre több érdekes jelenetet vesznek fel a családi házak biztonsági kamerái.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában