Megtaláltuk az EFOTT legjobb fesztiválkajáját. Nem a fesztiválon kell keresni. Kis sétára van tőle, de megéri. Gajdos urat pedig innen is csókoltatjuk.

Szóval azt mondták, ha enni akarunk, akkor sétáljunk, és fizessünk be bármire a Gajdos Lángosnál Velencén. Gajdos úr állítólag érti a dolgát, sejtettük, hogy nem most fogunk elkezdeni fogyókúrázni, apu zsírban edzett koleszterinszintje vagyok, na de hogy a helyi specialitás mennyire faék egyszerűségű, és baromi jó, azt még legvadabb álmaimban sem gondoltam volna. A Gajdos lángos névre keresztelt cucc, ami ugyebár a Gajdos Lángos nevezetű helyen kapható (hogy ne bonyolítsuk túl az ügyet) egy lángosba zárva tartalmaz fűszeres csirkehúst, salátát, hagymát, paradicsomot, uborkát, egyéb zöldségeket  és az egészet nyakon öntik egy gyömbéres-joghurtos-petrezselymes szósszal. Igen, van a lángosban egy gyrostál.

Ennyire őszinte, egyszerű és rettenetesen finom cuccal már nagyon régen találkoztam. A pita szárazságát egy omlós, tökéletes lángossal pótolni maga a mennyország. Egyetlen baj van vele csak: hogy nem mi találtuk ki. De tényleg, hogy nem jutott ez még senki eszébe? Na mindegy, aki kíváncsi erre, az zarándokoljon el Velencére, 1100 Ft-ért nyílik ki a kalóriabombák kapuja, ha jót akarsz, kérj hozzá egy kis málnaszörpöt is. A Gajdos Lángos Facebook-oldala itt érhető el.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában