A videó leírása szerint november 25-én történt ez a kisebb gasztrokatasztrófa Hawaii egyik szigetén.

Hálaadás alkalmából egy helyi specialitást szeretett volna csinálni ez a társaság.

Az imu nevű elkészítési mód lényege, hogy a földbe ásott gödörbe forró köveket helyeznek, melyeket banánlevelekkel fednek le, majd erre az ágyra pakolják az előkészített húst, amit egy újabb réteg banánlevéllel, majd nedves zsákvászonnal takarnak le, végül az egészet földdel és műanyaggal fedik le, hogy a hő hatására keletkező ízes gőz biztosan odalent maradjon.

Nem lehet pontosan tudni, mitől robbant be ez a példány, de a lapát majdnem kiesett a szakácsok kezéből.

Legalább egy füst alatt letudták a tűzijátékot is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
34% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
66% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés