A videó leírása szerint november 25-én történt ez a kisebb gasztrokatasztrófa Hawaii egyik szigetén.

Hálaadás alkalmából egy helyi specialitást szeretett volna csinálni ez a társaság.

Az imu nevű elkészítési mód lényege, hogy a földbe ásott gödörbe forró köveket helyeznek, melyeket banánlevelekkel fednek le, majd erre az ágyra pakolják az előkészített húst, amit egy újabb réteg banánlevéllel, majd nedves zsákvászonnal takarnak le, végül az egészet földdel és műanyaggal fedik le, hogy a hő hatására keletkező ízes gőz biztosan odalent maradjon.

Nem lehet pontosan tudni, mitől robbant be ez a példány, de a lapát majdnem kiesett a szakácsok kezéből.

Legalább egy füst alatt letudták a tűzijátékot is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
15% Naná, és nagyon keményen.
36% Igen, de menedzselhető.
49% Szerencsére nem.