Okkal alulértékelt, felettébb kínos, tetű unalmas fosadék – néhány a kategóriák közül.

Április 1-jén a Paramount Network kritikusok által elismert filmjei és a Comedy Central legnépszerűbb produkciói egészen különleges elismeréseket kapnak. Olyanokat, amilyeneket az internetes trollok alulértékelt és túlságosan elhallgatott csoportja osztogat évek óta kommentekben.

A legdurvább, legaljasabb és legkegyetlenebb vélemények és kritikák végre a tévéképernyőre kerülnek,

és olyan díjkategóriák alapjául szolgáljanak, mint például az Ez Oscar-díjat nyert?, vagy éppen az Okkal alulértékelt. Az Arany Troll-díjakat hat ikonikus film (pl.: Taxisofőr, Gattaca, Good Will Hunting), és hét Comedy Central-os kultsorozat (pl.: Agymenők, Family Guy, Modern család) érdemelte ki. Az elismerések kiosztásáról szóló mini filmek valójában vicces műsorajánló szpotok, amelyekben a díjátadó házigazda nem más, mint a világhírű internetes mém, Hide the Pain Harold, alias Arató András.

„Azt, hogy röviddel a hivatalos Oscar-díjátadás után elkészítjük annak paródiáját, kifejezetten jó ötletnek tartottam, és örömmel vettem részt a forgatáson. Laza és oldott hangulatban telt. Csak nevetni tudtam, amikor egy teljesen közönséges szót sokadszori nekifutásra sem tudtam nyelvbotlás nélkül kimondani” – mondta Arató András, aki a kedvenc április elsejei tréfáját is elmesélte:

„Egyszer a németül jól beszélő főnököm postájába becsempésztünk egy német nyelven megírt, hivatalosnak tűnő reklamációs levelet. Kreáltunk hozzá komoly fejléces levélpapírt, teljesen elkomorodva olvasta végig, amíg a végén el nem jutott az április elsejei dátumhoz és az aláírásokhoz: Dr. Scheisskopf és Prof. Dreckskerl; ami annyit tesz, hogy Dr. Seggfej és Prof. Szarjancsi.”

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés