Milyen szerencse, hogy épp baromi jó színészek hasonlítottak leginkább az eredeti családtagokhoz!

Csütörtöktől bárki megnézheti a moziban a Csodálatos fiút, amelyben Steve Carell és Timothée Chalamet alakítják azt az apa-fiú párost, akik a valódi életben is megküzdöttek egy makacs drogfüggőséggel. Chalamet játssza Nic Sheffet, a 18 éves srácot, aki képtelen lemondani a kristálymeth-ről, Carell pedig Davidet, az apát, aki képtelen lemondani a fiáról. A sok egymásnak feszülés aztán több írást is szült, az elsőt David hozta össze, aki egyébként újságíróként dolgozott a New York Timesnál. Először röviden írt fia függőségével folytatott harcáról My Addicted Son címmel, amiből aztán kinőtt a Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction című könyv, ami brutális sikereket ért el. Őt alakítja Steve Carell és egyébként ennyire hasonlítanak egymásra.

David Sheff & Steve Carell

Nic aztán megírta a történetet az ő szempontjából is Tweak: Growing Up on Metamphetamines címmel, ami szintén sikeres volt. Nic zűrös dolgait nagyon jól hozza Timothée Chalamet, akivel egyébként ennyire hasonlítanak.

Nic Sheff & Timothée Chalamet

David és Nic könyveit gyúrta egybe aztán egy filmmé Felix van Groeningen és Luke Davies, hogy tényleg minden szempontot megismerjünk, többek között Nic anyjáét, Vickiét is, akit Amy Ryan alakít, és hát persze hogy kiköpött mása az eredeti Vickinek.

Vicki Sheff & Amy Ryan

A Csodálatos fiút mondjuk nem csak a hasonlóságok miatt kell megnézni, hanem a drámában mindig erős Steve Carell és a mindig mindenben erős Timothée Chalamet miatt, úgyhogy csütörtöktől irány a mozi!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tíz kiváló posztapokaliptikus mozi, ha megnéznéd, hogyan omlik össze a civilizáció

Soha többé nem barátkozol idegenekkel, ha megnézed ezt a horrort

További cikkeink a témában