Richard Donner maga jelentette be a hírt.

Azt már tudni lehetett, hogy elkészül Mel Gibson és Danny Glover ötödik közös kalandja is, de az nem volt világos, hogy ki készíti a filmet. Az előző négy mozit rendező Richard Donner ugyanis már 2006 óta nem rendezett semmit, az meg barátok között is 14 évet jelent, de úgy tűnik, hogy van az a projekt, vagy az a pénz, amiért ő is visszatér.

Donner a Telegraph-nak elmondta, hogy ő lesz az ötödik menet rendezője, és azt is, hogy ez most már tényleg az utolsó film lesz. Nagyon boldog egyébként, hogy ő zárhatja le a szériát, és tényleg higgyük el neki, hogy soha többé nem készül újabb epizód. Ami egyébként ezzel a csapattal már csak azért is sanszos, mert Danny Glover már 74 éves, és nem valószínű, hogy akciózni szeretne, amúgy is túl öreg ő már ehhez a melóhoz.

Hogy Mel Gibson és Danny Glover mellé csatlakozik-e Joe Pesci és Renée Russo is, egyelőre még nem tudni, de szívesen látnánk őket.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés