Vagy Singeki no kjodzsin, ha az eredeti cím jobban ismerős. A megasikeres anime egy félresikerült élőszereplős verzió után amerikai feldolgozást kap.

A Variety szállította a hírt, mely szerint a Warner Bros. elkezdte a mozi előkészítését, melynek első lépéseként már fel is kérték direktornak Andy Muschiettit, aki az Az rendezőjeként szerzett magának hírnevet.

Muschietti jelenleg még a bohócos horror második részén dolgozik, de állítólag utána azonnal beleveti magát az Attack on Titan munkálataiba, vagyis legkorábban 2020 végén már mozikba is kerülhet a mű.

A közkedvelt anime egyébként egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség hatalmas fallal körülvett városokban barikádozta el magát a külvilágban portyázó, emberevő óriásoktól. A rajzfilmből készült élőszereplős japán feldolgozás nem sikerült valami jól. Mutatjuk a trailerét:

Azt egyelőre képtelenség megjósolni, Muschietti hogyan birkózik majd meg a feladattal, lévén egy óriási költségvetésű moziról beszélünk, ő pedig eddig csak kisebb költségvetésű horrorokban domborított.

Szurkolunk.

És ezt olvastad már?
Amikor a polip sétálgat a tenger fenekén