Az Amorf Ördögök szerint nincsen a világon szebb, mint a cici. Hát ezeknél a ciciknél nincs sok szebb a világon. De nagyobb sem Hollywoodban.

 1. 12 / 12

  Salma Hayek

  Melltartóméret: 80C

  Salma magassága mindösszesen 157 centiméter, szóval vegyük ezt hozzá a képlethez. Egyáltalán nincsenek problémáink alacsony termetével, ha abba ennyi töménytelen szexualitás szorult. Hayek kisasszony mellben annyira erős, hogy egy pillanat alatt repült miattuk a latina szexistennői státusz felé. Szerencsére meglepően sokszor mutatta meg a kérdéses testrészét különböző mozikban, bátran nézzük újra a Desperado, a Kárhozott szeretők vagy a Frida című remekműveket.

 2. 11 / 12

  Jennifer Love Hewitt

  Melltartóméret: 80C

  A színésznő, aki karrierje során még sosem vetkőzött, ez vélhetően így is marad, pláne hogy már kétgyerekes anyukaként tengeti mindennapjait. Hasonlóan Salmához, ő is mindössze 157 centi magas. És még a mellméretük is megegyezik. A világ szép.

 3. 10 / 12

  Halle Berry

  Melltartóméret: 80C

  Halle egy darabig nem volt hajlandó megmutatni gyönyörű idomait, aztán megtört a jég, a csodaszép színésznő 35 éves korában akkorát villantott a Kardhalban, hogy öröm volt nézni, és akkor még nem is sejtettük, mi vár ránk a Szörnyek keringője című drámában. Most már ötven felett nem tartja szükségesnek, hogy továbbra is ledobja a textilt. És hát ugye ő is anyuka lett. De ő legalább egy örök klasszikussal hagyott minket az utunkon.

 4. 9 / 12

  Scarlett Johansson

  Melltartóméret: 75E

  A mell. Scarlett minden tekintetben fantasztikus nő, gyönyörű, humoros, van stílusa... és valamiért mégsem feltétlenül az előbb felsorolt tulajdonságai jutnak eszünkbe, hanem hatalmas... tehetsége. Nagyon kevés nőnek adatik meg az ilyen tehetség. Keblei egyszerűen tökéletesek, és hála istennek már láthattuk is őket az Under the Skinben.

 5. 8 / 12

  Lindsay Lohan

  Melltartóméret: 80D

  Bár egyre meredekebben csúszik lefelé a lejtőn, azért korábbi munkássága miatt mégiscsak oda vagyunk érte, jó, kit akarunk átverni, főleg idomai miatt, amelyek legutóbbi filmjeihez oly gyönyörűen hozzásegítették. Láthattuk már őket a Tudom, ki ölt meg című moziban, és a The Canyonsban is volt néhány meglepően kemény jelenete ruha nélkül. Már ha látta egyáltalán valaki.

 6. 7 / 12

  Sofia Vergara

  Melltartóméret: 80E

  A MILF-ek MILF-e, a Modern család legcsodásabb anyukája, egy olyan test és arc, amelyet sosem felejtesz el. Sofia maga a két lábon járó szexualitás, aki negyven felett is olyan bomba formában van, hogy a legtöbb harminc év alatti is megcsókolhatná a lábnyomát. Keblei extrémen nagyok, fiatalabb korában le is dobta a melltartóját néhány fotózás kedvéért, melyek szerencsére fennmaradtak az örökkévalóságnak.

 7. 6 / 12

  Christina Hendricks

  Melltartóméret: 85F

  A Mad Men és a Tapló télapó 2. sztárja olyan mellekkel él, amelyek néha inkább ijesztőek, mintsem szexisek, de hát annyi baj legyen, néha szeretünk megijedni. Na jó, sokadszorra megnézve mégiscsak szexisek. A termetéhez képest óriási ciciméretekkel rendelkező Christina nem egy vetkőzős fajta, állítása szerint nem is fog soha (mondjuk a Fappeningbe finoman ő is belecsúszott), de azért néhány forróbb fotózásig elmerészkedett a rajongók nagy örömére. És egyébként is: soha ne mondd, hogy soha.

  (Fotó: GQ)

 8. 5 / 12

  Jennifer Connelly

  Melltartóméret: 75D

  Érdekes, de a gyönyörű színésznőről valahogy sosem az jutna eszünkbe, hogy gyönyörű mellei lennének, valószínűleg elvonta a figyelmünket azzal, hogy remekül játszik szinte minden filmjében. Ha mégis látni szeretnénk azokat a bizonyos hollywoodi csodákat, érdemes belelesnünk a Három a nagylány című moziba, amely '97-es ugyan, azaz nem mai teremtés, mégis csodaszépen mutat meg mindent abból, amit mindenki látni szeretne. Connelly kisasszony munkássága egyébként tele van mellvillantásokkal, szóval nézzünk bele bátran filmjeibe, nem bánjuk meg!

 9. 4 / 12

  Shannon Elizabeth

  Melltartóméret: 80D

  Csoda, hogy az Amerikai pite Jimje kétszer is korán a gatyájába élvezett egy ilyen test láttán? Szerencsétlen egyből az egyik legjobbal kezdte, Shannon ugyanis szinte tökéletes alakkal és hozzá egy annyira szexi arccal rendelkezik, ami nagyon ritka Hollywoodban. Persze hogy ki is használta mindezt, ahol csak lehetett, sztriptízelt egy jóízűt a Dish Dogsban, és mellet villantott a Jack Frostban is, még '97-ben. Azóta semmi. Hát élet ez?

 10. 3 / 12

  Kat Dennings

  Melltartóméret: 85D

  A 32 éves Kat előtt még mindig annyi lehetőség van, de már most ott feszíthet a legszebb hollywoodi mellek tulajdonosai között, hatalmas méretei egyre nagyobb lehetőségekhez juttatják, bár hazudnánk, ha azt mondanánk, láttuk már főszereplőként egy igazán jó moziban. Vagy sorozatban. Na jó, talán a Dalok ismerkedéshez. A vetkőzést nem kedveli túlzottan. Talán majd később.

 11. 2 / 12

  Eva Amurri

  Melltartóméret: 80D

  Susan Sarandon lánya testi adottságaiban minden tekintetben felülmúlja mamáját. Pofikája nagyon hasonlít anyuci fiatalkori másához, ezt ki is használták az Apa ég! című Adam Sandler-borzadályban, ahol Susan Eva idősebb kori énjét játszhatta. A nézd meg az anyját, vedd el a lányát tipikus esete.

 12. 1 / 12

  Kelly Brook

  Melltartóméret: 75E

  A modellből lett színésznőnek csak arra van szüksége egy szerepben, hogy ledobja melltartóját, és megmutassa fantasztikus melleit. Túlságosan erős szerepeket ennek függvényében nem is bíznak rá. Ezt legalább üzembiztosan tudja. Ezért nem meglepő, hogy gyakran a villantáshoz nyúl, ha már ilyen csodákat visel, miért is ne tenné. A kedves érdeklődők számára ajánljuk a Piranha 3D, illetve a Hármas című filmeket. Egyik jobb, mint a másik. Irónia volt, nyilván.

  (Fotó: Maxim)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában