Az ilyesmire szokás azt mondani, hogy ezt nem láttuk jönni.

Emlékszel arra a részre, amikor az Aquaman vége felé Arthurnak és Merának egy egész seregnyi mélytengeri gusztustalansággal kell szembeszállnia? Mi már csak azért is megjegyeztük ezt az epizódot, mert itt volt a legszembetűnőbb a rendező, James Wan kézjegye. Az ember ugyanis korábban olyan horrorfilmekkel szerzett hírnevet, mint az Insidious, vagy a Démonok között. Amikor tehát a förtelmes ároklakók megtámadták hőseinket, Wan igazán elemében érezhette magát.

Annyira megtetszettek neki a félelmetes halemberek, hogy The Trench, azaz Az árok címmel egy egész filmet szentel nekik. A mozi a DC filmes univerzumán belül játszódik majd, de még az eddigi alkotásoknál is sötétebb és horrorisztikusabb lesz, és konkrétan senki nem fog benne szerepelni az Aquaman gárdájából.

Wan Noah Gardnert és Aidan Fitzgeraldot kérte fel a forgatókönyv megírására. Rendező még nincs, de producerként természetesen maga Wan, és Peter Safran bábáskodik majd a projekt felett.

Azt már most tudni lehet, hogy a The Trench stábja szerény büdzséből dolgozik majd, ami nem is csoda, hiszen ezúttal nem kell világsztároknak tejelni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon