2021-ben jelentették be, hogy képernyőre viszik a Bán Mór által írt nagy sikerű Hunyadi-regénysorozatot, és most végre mozgóképes formában is ízelítőt kaptunk a készülő alkotásból. Nem a te készülékedben van a hiba, ha az első kedvcsinálóról a Trónok harca jut az eszedbe.

Bán Mór sorozata már a 12. kötetnél tart, ami nyáron fog megjelenni, vagyis bőven van muníció az első körben a hírek szerint tíz epizódosra tervezett projektben, melyben Mátyás király édesapjának elképesztő kalandjait követhetjük figyelemmel.

Az Aranybulla után természetesen jogos az aggodalom, de mivel a Hunyadi a nemzetközi piacra készül, sőt, az alant látható klipben Robert Lantos producer szájából még az is elhangzik, hogy Európában még soha nem készült ilyen nagy volumenű produkció, ezúttal tényleg reménykedhetünk abban, hogy valami igazán különleges készül egy méltán híres magyar történelmi személyiség neve alatt.

Ha erre téged is elkapott az izgalom, sajnos le kell hűtsük kicsit a kedélyeket, a széria ugyanis még nagyon soká, legkorábban 2024 őszén kerül csak a képernyőkre.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés